Új jelszó kérése

Ásványékszer, Swarovski ékszer nagy választékban

 

 

Különleges ásványokkal készült,

exkluzív ékszereink:

Téli kollekciónk, újdonságok:


Ékszer ajándékba?

Amennyiben bizsu ékszer webáruházunk választékából nem magadnak válogatsz, hanem valamely ismerősöd számára keresel igényes és szép ajándékot, íme néhány tipp az ideális ékszer ajándék kiválasztásához:

  1. Vedd figyelembe, hogy az ajándékba adott ékszer jelentése más lehet, ha egy férfitől kapja egy hölgy (és nem apa-lánya, vagy más közeli rokon az illető): az ékszer ajándék ilyenkor általában azt fejezi ki, hogy az ajándékozó a barátságnál szorosabb kapcsolatot szeretne a hölgytől, illetve ha már párkapcsolatban vannak, akkor ez a komoly szándék, a hosszabb távú elköteleződés jele.
  2. Ha az ékszer ajándék, amit keresel, közös ajándék lesz (pl. egy kollegina kapja a többiektől, és téged bíztak meg a megvételével), akkor lehetőleg ne gyűrűt válassz, hanem egy szép gyöngy / bizsu fülbevalót vagy nyakláncot, mert ezekhez nem kell ismerni a pontos méretet.
  3. Vedd figyelembe az illető stílusát! Olyan ékszert adj ajándékba, ami illik az általa viselt ruházatokhoz, a személyiségéhez.

De ha úgy érzed, nem boldogulsz egyedül, nyugodtan kérd segítségünket a megfelelő bizsu ékszer ajándék kiválasztásához, örömmel segítünk!

Miért más ez az ékszer webáruház, mint a többi?

Sok bizsu webáruház csak felpakolja a netre a termékeket. Nálunk viszont úgy vásárolhatsz, mintha a kedvenc butikodban kutakodnál! Különleges Swarovski ékszer? Egyedi méretű karkötő? Mi szeretjük a kihívásokat! Ha valamilyen speciális kérésed van, keress meg minket, és mi mindent megteszünk, hogy teljesítsük!

Miért bízhatsz a Tündérkomódban?

Ékszer webáruházunk különleges, 5+1 garanciát biztosít a vásárlóinak. Nálunk biztosan eredeti Swarovski Elements ékszereket vásárolhatsz, és többi termékünknél is pontosan feltüntettünk minden információt azok eredetéről. Ha minket választasz, ékszer ajándékozásakor sem kell aggódnod: a nem hordott darabokat elégedetlenség esetén 14 napon belül visszavesszük. Még több kérdésed van? Ékszer webáruházunk ügyfélszolgálatát munkaidőn túl és hétvégén is eléred! Az 5+1 garanciáért kattints a megfelelő menüpontra!

Több mint bizsu webáruház!

A Tündérkomód nem egyszerű bizsu webáruház, hiszen nálunk a nyakláncokon, ásványékszereken, fülbevalókon túl más divatos kiegészítőket is találsz. 

TündérKomód webáruház:
Rengeteg gyönyörű ékszer ajándék hatalmas választéka gyors házhozszállítással.

Ékszer webáruház | Swarovski ékszer | Ásványékszer | Gyöngy ékszerek | Ékszerek szín szerint | Divatkiegészítők