Új jelszó kérése

Alkupon kupon beváltása

Amennyiben a www.alkupon.hu-n 50%-os kedvezményre jogosító kupont vásároltál, a kupon beváltásának és a vásárlásnak a menete a következő, kérünk, olvasd el figyelmesen:

Az alkupon oldalon vásárolt kuponok március 19-től beváltatók a webáruházban, tehát előtte a kuponkódot nem fogadja el a rendszer. Ez azért van, mert a visszaélések elkerülése végett a kuponkódokat az Alkupon csak az akció lejárta után küldi meg cégünknek, melyeket ekkor tudunk rögzíteni a rendszerünkbe, hogy azok beválthatóvá váljanak. A beváltás folyamata a következő:

Tedd kosárba a kiválasztott ékszert, majd regisztrálj (ha még eddig nem tetted volna meg), és menj végig a vásárlási folyamaton. A "Fizetési módnál" válaszd az "Alkupon-nál vásárolt kuponnal" történő fizetést, a szállítási módok közül pedig a Neked megfelelőt a futárral való szállítás, elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás vagy a Pick Pack Ponton való átvétel közül (a kupon ára a szállítás költségét nem tartalmazza).

Az ékszer a teljes áron fog a kosaradba kerülni. A Fizetési és Szállítási módok kiválasztása űrlap alján találod a "Kuponkód" mezőt, itt add meg a kuponod sorszámát (a kupon jobb felső sarkában található kód kötőjel előtti 8 számjegy).

A kupon megadása után a rendszer levonja a kedvezményt az ékszer értékéből, és az akciós ár fog szerepelni a megrendelésen. Az ékszer árát a kuponnal "rendezed" felénk, tehát az további pénzügyi teljesítést nem igényel (viszont, ahogyan fentebb is jeleztük, a szállítás költségét a kupon nem tartalmazza). A számlán a szállítási költség mellett az ékszer ára is szerepelni fog, hiszen az ékszert tőlünk veszed, a számlát mi állítjuk ki róla, de pénzügyi teljesítést már nem igényel, hiszen Te az Alkupon kuponoddal fizeted ki nekünk. 

Ha több kupont szeretnél beváltani, akkor annyi  megrendelést kell leadnod, ahány kuponod van, mert egy megrendeléshez csak egy kupont fogad el a rendszer. A postaköltség több kupon beváltása esetén is csak egyszer kerül felszámításra, a megrendelési folyamat során a szállítási módok menüpontnál tudod majd kiválasztani a több megrendelésre vonatkozó szállítást.

Az elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás 490 Ft-ba kerül, melyet előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel az alábbi bankszámlára kérünk utalni:
Számlatulajdonos neve: LN DESIGN Kft.
Számlavezető bank: K&H Bank, számlaszám: 10400690-50526577-65881001

A megrendelt ékszereket ebben az esetben az összeg beérkeztének napján, vagy az azt követő munkanapon küldjük meg elsőbbségi ajánlott postai küldeményként a megadott szállítási címre. A szállítási idő: általában 1-3 munkanap. 

Tehát az elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás olcsóbb, de hosszabb szállítási időt vehet igénybe.

A futárral történő szállítás díja 990 Ft, mely kiszállításkor a futárnak fizetendő. Ha ezt a szállítási módot választod, az ékszereket legkésőbb a megrendelést követő munkanapon átadjuk a Royal Sprint futárszolgálat számára, a szállítási idő: 24-48 óra.

 

NAGYON FONTOS, hogy miután leadtad a webáruházban a megrendelést, küldd meg az Alkupontól kapott kuponodat elektronikus formában az info@mylatrend.hu-ra. A megrendelést csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a kupon a birtokunkban van.

 

- Vissza az Alkupon kuponnal megvásárolható ékszerszettekhez -

 

Köszönjük a megrendelést, és reméljük, hogy amennyiben ékszereinket ajándékba adod, ragyogó örömet fogsz varázsolni szeretteid arcára :)!

 

LN DESIGN Kft. -  MYLA TREND

Webáruház készítés