Új jelszó kérése

BÓNUSZ BRIGÁD bónusz beváltása

Amennyiben a Bónusz Brigád oldalán kedvezményre jogosító bónuszt vásároltál, a bónusz beváltásának és a vásárlásnak a menete a következő, kérünk, olvasd el figyelmesen:


A kupon vásárlásának és a beváltás folyamata a következő:

A Bónusz Brigád oldalán vásárold meg a kedvezményes vásárlásra jogosító bónuszt. Ha már birtokodban van a bónusz, gyere vissza webáruházunkba, a www.mylatrend.hu-ra. 

Tedd kosárba a kiválasztott ékszert, majd regisztrálj (ha még eddig nem tetted volna meg), és menj végig a vásárlási folyamaton. A "Fizetési módnál" válaszd az "Bónusz Brigád bónusszal" történő fizetést, a szállítási módok közül pedig a Neked megfelelőt a futárral való szállítás vagy az elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás, vagy a Brigádbolt-ban (csak Bónusz Brigád főoldali megjelenés esetén!) vagy üzleteink valamelyikében való személyes átvétel közül (a bónusz ára a szállítás költségét nem tartalmazza).

Az ékszer a teljes áron fog a kosaradba kerülni. A kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez két lépésben kell megadnod, a kódot a bónusz jobb felső sarkában találod. A Fizetési és Szállítási módok kiválasztása űrlap alján találod a "Kuponkód/Bónuszkód" mezőt, itt add meg a bónuszkódod első 7 karakterét (ezek vegyesen lehetnek betűk és számok).

 Nagyon fontos, hogy a következő "Adatok ellenőrzése oldalon lévő" "Megjegyzés" mezőbe pedig add meg a kupon utolsó 5 karakterét, a megrendelést csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a kupon teljes kódja a birtokunkban van!

A bónusz megadása után a rendszer levonja a kedvezményt az ékszer értékéből, és az akciós ár fog szerepelni a megrendelésen. Az ékszer árát a bónusszal "rendezed" felénk, tehát az további pénzügyi teljesítést nem igényel (viszont, ahogyan fentebb is jeleztük, a szállítás költségét a bónusz nem tartalmazza). A számlán a szállítási költség mellett az ékszer ára is szerepelni fog, hiszen az ékszert tőlünk veszed, a számlát mi állítjuk ki róla, de pénzügyi teljesítést már nem igényel, hiszen Te a Bónusz Brigád bónuszoddal fizeted ki nekünk. 

Ha több bónuszt szeretnél beváltani, akkor annyi  megrendelést kell leadnod, ahány bónuszod van, mert egy megrendeléshez csak egy bónuszt fogad el a rendszer. A postaköltség több bónusz beváltása esetén is csak egyszer kerül felszámításra, a megrendelési folyamat során a szállítási módok menüpontnál tudod majd kiválasztani a több megrendelésre vonatkozó szállítást.

Az elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás 790 Ft-ba kerül, melyet előreutalással az alábbi bankszámlára kérünk utalni:
Számlatulajdonos neve: LN DESIGN Kft.
Számlavezető bank: K&H Bank, számlaszám: 10400690-50526577-65881001

A megrendelt ékszereket ebben az esetben az összeg beérkeztét követő 3 munkanapon belül küldjük meg elsőbbségi ajánlott postai küldeményként a megadott szállítási címre. A szállítási idő: általában 1-3 munkanap. 

Tehát az elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás olcsóbb, de hosszabb szállítási időt vehet igénybe.

A futárral történő szállítás díja 1190 Ft, mely kiszállításkor a futárnak fizetendő. Ha ezt a szállítási módot választod, az ékszereket a megrendelést követő 3 munkanapon  belül átadjuk a Royal Sprint futárszolgálat számára, a szállítási idő: 24-48 óra.

A Brigád Bolt-ban való személyes átvétel díjtalan. Ha ezt az átvételt választod, a bónuszodat akkor is be kell váltanod a webáruházban, tehát a megrendelés menete ugyanaz, mint ahogyan fent olvastad. A megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül az ékszerszettek átvehetők lesznek a Brigádboltban, erről e-mailben értesítést küldünk.

Az országban már öt MYLA TREND üzlet működik, ezek bármelyikében díjmentesen átveheted a megrendelést. Ha az üzletünkben való személyes átvételt választod, a bónuszt akkor is be kell váltanod a webáruházban, és a megjegyzés rovatba írd be, hogy melyik városban lévő MYLA TREND üzletet választod.

 

Köszönjük a megrendelést, és reméljük, hogy amennyiben ékszereinket ajándékba adod, ragyogó örömet fogsz varázsolni szeretteid arcára! :)

 

LN DESIGN Kft. -  MYLA TREND

Webáruház készítés