Új jelszó kérése
AMIT TUDNI ÉRDEMES AZ ÁSVÁNYOKRÓL
2016.05.30 11:29

Hogyan tisztítsuk ásványékszereinket

Tudtad, hogy az ásványokat is meg kell tisztítani?

Mentés

 

 

Az ásványékszereket nem csak külsőleg a rárakódott a szennyződésktől kell megtisztítani, hanem a belsőleg is. Az ásványok ugyanis átveszik a viselőjének rezgéseit és ezektől rendszeresen meg kell tisztítani, hogy csak a saját természetes, gyógyító rezgése tudjon hatást gyakorolni ránk.

 

Különféle tisztítási módok vannak:

1., Vízzel történő tisztítás: 

A természetben a forrásvíz vagy a friss patak víz tökéletesen leoldja a negatív hatásokat. Otthon tartsuk hideg csapvíz alá pár percig és így tisztítsuk meg a kövünket. Ne tisztítsuk vízzel a következő ásványokat: Borostyán, türkiz, szelenit, sivatagi rózsa, kősó, gipsz kristály, halitok (só), hematit, magnetit, malachit, mágnesvas, ulexit és minden olyan kő ami porózus.

 

 

2., Sóval történő tisztítás:

A só nagyon erőteljesen oldja a negatívitást az ásványokból, de nagyon óvatosan kell bánni vele. Tengeri, jódozatlan sót vagy Himalaja Őssót használjunk. A sót tegyük egy kis tálba, erre rakjunk egy fehér vásznat majd erre helyezzük a tisztítandó ékszert. Elég 1-2 órára rajta hagyni, de figyeljünk hogy maximum 3-4 órát legyen ezen a sóágyon az ékszer, különben károsodhatnak a kövek. Ne tisztítsuk sóval a következő ásványokat: Opál és minden opál tartalmú kő

 

A TÜNDÉRKOMÓDnál vásárolt ásványékszereket megtisztítva küldjük el Neked. Azt a sok  "szennyeződést", ami sok sok ember kezéről rákerült az ásványra, a kibányászástól a kész ékszer kézhezvételéig már nem hordozza az ásványod.  

TOVÁBB AZ ÁSVÁNY ÉKSZEREKHEZ >>

 

Mentés