Új jelszó kérése

On-line cikkírókat keresünk

Te is szereted a divatot? Érdekelnek a legújabb trendek, női praktikák, lakásdekorációk, egyéb hasznos ötletek, egészséggel kapcsolatos tanácsok? Olvastál már többször róluk, és saját, vagy kapott tapasztalataidat, bevált módszereidet, tanácsaidat megosztanád másokkal is? Akkor jelentkezz hozzánk cikkírónak!

 

Nincs más dolgod, csak annyi, hogy írj nekünk a kedvenc témádban cikket/cikkeket, és küldd el az info@mylatrend.hu e-mail címre! A beküldött cikkeket leellenőrizzük, és ha arra alkalmasnak találjuk, közzétesszük az online Myla Magazinban. Ezzel egyszerre több ezer olvasóhoz jut el az írásod hetente!

 

Próbáld ki magad, és csináld azt, amit szeretnél, és még pénzt is szerzel vele!

 

Minden, az online MYLA Magazinban megjelent írásaidért cikkenként bruttó 300 Ft-ot fizetünk, valamint egy 1.000 Ft-os ajándékutalványt is adunk, melyet a Myla Trend webáruházban használhatsz fel.

 

A MYLA Magazin a MYLA TREND webáruház hölgyeknek szóló heti magazinja, melyet hírlevélben és különböző nyereményjátékokkal népszerűsítünk. Hetente 10-15 új cikkel bővítjük a magazint, és a korábban megjelent írások folyamatosan elérhetőek maradnak az online magazin oldalain.

 

Többek között alábbi témákban várjuk az írásodat:

  • stílus
  • divat
  • életmód
  • fogyókúra
  • lakásdekoráció
  • kreatív technikák
  • gyereknevelés
  • spórolási tippek

 

                

 

A cikkek hossza 1500-3000 karakter (szóköz nélkül) legyen, és a forrásokat minden esetben jelöld meg! A MYLA magazinban megjelenő cikkek máshol nem tehetőek közzé (kivéve a cikkíró saját személyes blogja). A cikkek könnyed, élvezetes hangvételűek legyenek, hiszen a magazin fő célja a szórakoztatás.

 

Ha érdekel az ajánlatunk, küldj egy e-mailt az info@mylatrend.hu-ra, mely tartalmazza a következőket:

- néhány szót magadról

- milyen témakörben fogsz cikkeket írni

- valamint az első megjelentetni kívánt cikkedet is! 

A beküldött e-mailekre folyamatosan válaszolunk!

 

Gyere, csatlakozz a MYLA Magazin csapatához Te is!

Webáruház készítés