Új jelszó kérése

FONTOS TUDNIVALÓK: ÁRBARÁTOK kupon beváltása

Amennyiben a www.arbaratok.hu-n 50%-os kedvezményre jogosító kupont vásároltál, a kupon beváltásának és a vásárlásnak a menete a következő, kérünk, olvasd el figyelmesen:


Tedd kosárba a kiválasztott ékszert (az ékszernek a vásárlás során a teljes, nem kedvezményes árát fogod látni, de ha az Árbarátoknál már megvásároltad a kupont, természetesen felénk ezt már nem kell újra kifizetned!), majd regisztrálj webáruházunkban (ha még eddig nem tetted volna meg), és menj végig a vásárlási folyamaton. A "Fizetési módnál" válaszd az "Árbarátok kuponnal" történő fizetést, a szállítási módok közül pedig a Neked megfelelőt (a szállítás díját a kupon ára nem tartalmazta):

- "Futár Árbarátok kuponnal": ennek díja: 990 Ft

- "Elsőbbségi ajánlott küldemény Árbarátok kuponnal": ennek díja: 490 Ft

- "Pick Pack Pont Árbarátok kuponnal": ennek díja: 790 Ft

. Miskolci irodánkban az ékszerek személyesen is átvehetők, ezt természetesen nem terheli szállítási költség. Ha személyes átvétellel kéred az ékszereket, a megrendelést akkor is le kell adnod a webáruházban, mert nem üzletünk, hanem csak irodánk van, ahol csak a megrendelt ékszerek állnak rendelkezésünkre.

Az ékszer a teljes áron fog a kosaradba kerülni. A Fizetési és Szállítási módok kiválasztása űrlap alján találod a "Kuponkód" mezőt, itt add meg a kuponodon található kódot.

A kupon megadása után a rendszer levonja a kedvezményt az ékszer értékéből, és az akciós ár fog szerepelni a megrendelésen. Az ékszer árát a kuponnal "rendezed" felénk, tehát az további pénzügyi teljesítést nem igényel (viszont, ahogyan fentebb is jeleztük, a szállítás költségét a kupon nem tartalmazza).

Ha több kupont szeretnél beváltani, akkor annyi megrendelést kell leadnod, ahány kuponod van, mert egy megrendeléshez csak egy kupont fogad el a rendszer. A szállítási költség több kupon beváltása esetén is csak egyszer kerül felszámításra, a megrendelési folyamat során a szállítási módok menüpontnál tudod majd kiválasztani a több megrendelésre vonatkozó szállítást. 

Ha más, a webáruházban kapható ékszert is szeretnél rendelni (tehát ami nem szerepel az akciós ajánlatban), szintén egy külön megrendelésben add le, egyben fogjuk kezelni a kuponos megrendeléseddel, és így is csak egy szállítási díjat kell fizetned.

A megrendelésedet a Royal Sprint futárszolgálat fogja házhoz szállítani Neked, ennek díja: 975 Ft, mely kiszállításkor a futárnak fizetendő.

 

- Vissza az ÁRBARÁTOK kuponnal megvásárolható ékszerszettekhez -

 

Köszönjük a megrendelést, és reméljük, hogy amennyiben ékszereinket ajándékba adod, ragyogó örömet fogsz varázsolni szeretteid arcára :)!

 

 

LN DESIGN Kft. -  MYLA TREND

Webáruház készítés