Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Szodalit medálok nyakláncok

5termék 15

A szodalit a hűség köve, segít leküzdeni a kísértést, és kitartani önmagunk, elveink, érzelmeink mellett.

Ezen kívül ez a kék színű ásvány, segíti a gondolatok rendezését, lenyugatja a lelket. Ösztönzi a racionális gondolkodást, az objektivitást, segíti az igazság felismerését, esetlegesen segíti a feldolgozását is, erősíti az intuíció. Érzelmi egyensúlyt biztosít, erős érzelmi ingadozások esetén is. Hatásai növelik az önbecsülést, önelfogadást és az önbizalom.

A szodalit a NYILAS csillagjegy szülöttjeink fő védelmező köve.

 

Ásvány: szodalit 10 mm

Teklagyöngy színe: fehér

Teklagyöngy mérete: 6 mm

Nyaklánc hossza: kb. 45 cm ( kérésre más hosszúságban is elkészítjük, felár nélkül) 

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

1 990 Ft

A szodalit összehangolja a szíved és a gondolataidat, így mindig önmagad tudj maradni, és hitelesen tudj véleményt mondani anélkül, hogy megsértenél vele másokat.

Ásvány: szodalit

A medál mérete: kb. 2,5 cm 

Nyaklánc hossza (ha kérsz hozzá): kb. 45 cm

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet, vagy nemesacél. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

2 990 Ft

A szodalit, ez a kék színű ásvány, segíti a gondolatok rendezését, lenyugatja a lelket. Ösztönzi a racionális gondolkodást, az objektivitást, segíti az igazság felismerését, esetlegesen segíti a feldolgozását is, erősíti az intuíció. Érzelmi egyensúlyt biztosít, erős érzelmi ingadozások esetén is. Hatásai növelik az önbecsülést, önelfogadást és az önbizalom.
Az életfa-szimbólumnak pedig számos jelentése van, amik közül az egyik, hogy a változások felé haladó úton a mában való stabilitást szimbolizálja.

2 490 Ft
3 cm-es csodaszép szodalit hold medál. 
A szodalit hatása:
 az álmok köve, segít ellazulni és elengedni a stresszt, így elalvás előtt nem fogsz agyalni semmin sem, pihentető és nyugodt alvást biztosít
más szempontból is az álmok köve, mert erősíti a kreativitás és segít a célok megvalósításában
fokozza az elemzés, az intuíció, a megfigyelés és a kreativitás képességét, és erősíti az önfegyelem, a hatékonyság és a szervezés képességét
segít a dolgok és a körülmények tisztánlátásában
mint minden kék ásvány, a torokcsakra köve, így segíti a kommunikációt, jobban el tudod fogadtatni másokkal a véleményedet
 segít abban, hogy kitarts önmagad mellett, és ne engedj a kísértésnek
 a hűség ásványa.
Fűzd a kedvenc nyakláncodra, de nyakláncot is tudsz hozzá rendelni (a Kosárba helyezés gomb felett lévő menüben kiválasztva).

 

 

 

1 990 Ft
Nincs raktáron
Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor a nyakadba akasztod, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... !
A NYILAS csillagjegyű hölgyek legerősebb védelmező kövéből, azaz szodalitból készült ez az őrangyal nyaklánc.
1 990 Ft
5termék 15