Új jelszó kérése

Információk

 • Cégnév / Név: TÜNDÉRKOMÓD WEBÁRUHÁZ
  Cím: 1106 BUDAPEST, Fehér út 1/B.
  Telefon: +36-30/269-3962
  E-mail: info@tunderkomod.hu
  Weboldal: http://www.tunderkomod.hu
  Áruház neve: TündérKomód
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: folyamatban van
  Adószám: 24921745-2-42
  Cégjegyzék szám: 01-09-819441
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2014.03.
  Bankszámlaszám: 10400690-50526653-85811003
  Kapcsolattartó neve: TERRA MANDALA PLUS KFT.
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/269-3962
  Kapcsolattartó e-mail címe: info@tunderkomod.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas@unas.hu
 • » Személyes átvétel budapesti irodánkban (csak bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással)
  Megrendelését előre egyeztetett időpontban, keddi és pénteki napokon 9-18 között már személyesen is átveheti! Az átvétel helye: Budapest, Örs Vezér Tér.
  Szállítási költségIngyenes!
  » GLS Csomagpontok (csak bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással)
  A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Kérje megrendelést GLS csomagpontba, és vegye át akkor, amikor Önnek kényelmes.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft490 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  » Elsőbbségi ajánlott postai küldemény (csak bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással!)
  Az elsőbbségi ajánlott küldeményként kért csomag már nem biztos, hogy megérkezik karácsonyig :(. A csomagot a megrendelés összegének bankszámlánkra való beérkezése után adjuk postára, elsőbbségi ajánlott küldeményként. A csomagot a "leveles" postás ajánlott küldeményként fogja kiszállítani az Ön által megadott szállítási címre, így ennél a szállítási módnál a szállításra vonatkozó kérések (pl. telefonhívás kézbesítés előtt) a kézbesítőtől nem kérhető. A csomag az ajánlott levél ragszáma alapján a posta rendszerében feladás után nyomonkövethető.
  Várható szállítási idő az átutalás érkeztét követően raktáron lévő termékek esetén: 2-5 munkanap, amennyiben olyan termék is szerepel a megrendelésben, amely éppen nincs raktáron, 1 munkanapon belül értesítést küldünk a várható szállítási határidőről.
  FONTOS: amennyiben munkahelyre kéri a csomagot, főleg olyan helyen, ahol az adott címen több cég található, minden esetben kérjük a szállítási címnél megadni a CÉG NEVÉT is, ahol Ön található, mert anélkül nem minden esetben találja meg a postás a címzettet.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft149 999 Ft690 Ft
  150 000 Ft Ingyenes!
  » GLS futárszolgálat
  A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre. Ha ezt a szállítási módot választja, a csomag útját a feladástól számítva a GLS online rendszerében is nyomon követheti. A GLS a kézbesítés előtti napon, majd annak reggelén e-mailt küld Önnek, mely tartalmazza a csomag várható szállítási idejét, a futár telefonszámát, illetve kapni fog egy egyedi azonosítót, mellyel az online rendszerbe belépve pontosíthatja a kért szállítási időt, vagy a szállítási címet.
  Várható szállítási idő (raktáron lévő termékek esetén): 1-3 munkanap, amennyiben olyan termék is szerepel a megrendelésben, amely éppen nincs raktáron, 1 munkanapon belül értesítést küldünk a várható szállítási határidőről.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft1 999 Ft1 490 Ft
  2 000 Ft14 999 Ft990 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
 • » Utánvéttel
  Utánvét választása esetén a megrendelés végösszege a futárnak készpénzben fizetendő.
  » Előre utalással
  A csomagot a megrendelés összegének bankszámlánkra való beérkezése után adjuk szállításra, az Ön által kért szállítási módon.
  » PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
  paypal
  » Bankkártyás fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  barion_com
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés