Új jelszó kérése

citybrands.hu kupon beváltás

Amennyiben a www.citybrands.hu-n vagy a www.liners.hu-n 50%-os kedvezményre jogosító kupont vásároltál, a kupon beváltásának és a vásárlásnak a menete a következő, kérünk, olvasd el figyelmesen:

A citybrands/liners oldalon vásárolt kuponok 2012. december 17-től beválthatók a webáruházban, tehát előtte a kuponkódot nem fogadja el a rendszer. Ez azért van, mert a visszaélések elkerülése végett a kuponkódokat a citybrands/liners csak az akció lejárta után küldi meg cégünknek, melyeket ekkor tudunk rögzíteni a rendszerünkbe, hogy azok beválthatóvá váljanak. A beváltás folyamata a következő:

Tedd kosárba a kiválasztott ékszert, majd regisztrálj (ha még eddig nem tetted volna meg), és menj végig a vásárlási folyamaton. A "Fizetési módnál" válaszd a "CITYBRANDS/LINERS kuponnal" történő fizetést, a szállítási módok közül pedig a Neked megfelelőt a futárral való szállítás, elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás vagy a Pick Pack Ponton való átvétel közül (a kupon ára a szállítás költségét nem tartalmazza).

Az ékszer a teljes áron fog a kosaradba kerülni. A Fizetési és Szállítási módok kiválasztása űrlap alján találod a "Kuponkód" mezőt, itt add meg a kuponod alsó részén található "Voucher" 5 számjegyű sorszámát.

A kupon megadása után a rendszer levonja a kedvezményt az ékszer értékéből, és az akciós ár fog szerepelni a megrendelésen. Az ékszer árát a kuponnal "rendezed" felénk, tehát az további pénzügyi teljesítést nem igényel (viszont, ahogyan fentebb is jeleztük, a szállítás költségét a kupon nem tartalmazza). A számlán a szállítási költség mellett az ékszer ára is szerepelni fog, hiszen az ékszert tőlünk veszed, a számlát mi állítjuk ki róla, de pénzügyi teljesítést már nem igényel, hiszen Te a citybrands/lliners kuponoddal fizeted ki nekünk. 

Ha több kupont szeretnél beváltani, akkor annyi  megrendelést kell leadnod, ahány kuponod van, mert egy megrendeléshez csak egy kupont fogad el a rendszer. A postaköltség több kupon beváltása esetén is csak egyszer kerül felszámításra, a megrendelési folyamat során a szállítási módok menüpontnál tudod majd kiválasztani a több megrendelésre vonatkozó szállítást.

Az elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás 790 Ft-ba kerül, melyet előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel az alábbi bankszámlára kérünk utalni:
Számlatulajdonos neve: LN DESIGN Kft.
Számlavezető bank: K&H Bank, számlaszám: 10400690-50526577-65881001

A megrendelt ékszereket ebben az esetben az összeg beérkeztének napján, vagy az azt követő munkanapon küldjük meg elsőbbségi ajánlott postai küldeményként a megadott szállítási címre. A szállítási idő: általában 1-3 munkanap. 

Tehát az elsőbbségi ajánlott küldeményként való postázás olcsóbb, de hosszabb szállítási időt vehet igénybe.

A futárral történő szállítás díja 1190 Ft, mely kiszállításkor a futárnak fizetendő. Ha ezt a szállítási módot választod, az ékszereket legkésőbb a megrendelést követő munkanapon átadjuk a Royal Sprint futárszolgálat számára, a szállítási idő: 24-48 óra.

 

NAGYON FONTOS, hogy miután leadtad a webáruházban a megrendelést, küldd meg a Citybrands-től vagy Liners-től kapott kuponodat elektronikus formában az info@mylatrend.hu-ra. A megrendelést csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a kupon a birtokunkban van.

 

- Vissza a citybrands/liners kuponnal megvásárolható ékszerszettekhez -

 

Köszönjük a megrendelést, és reméljük, hogy amennyiben ékszereinket ajándékba adod, ragyogó örömet fogsz varázsolni szeretteid arcára :)!

 

LN DESIGN Kft. -  MYLA TREND

Webáruház készítés