Új jelszó kérése

Dotcommerse Day

A DotCommerceDay-hez - azaz az internetes vásárlás napjához - a MYLA TREND is csatlakozott, ráadásul egyszerre három kedvezménnyel is meglepünk Téged, amelyet egyszerre, ugyanannál a rendelésnél érvényesíthetsz!

 

- 0 FT SZÁLLÍTÁSI DÍJ! A 2011.11.24-én leadott, 5000 Ft feletti megrendelésedet a futároknak álcázott Mikulásaink ingyen szállíttatják el Hozzád! 

- ŐRÜLT AKCIÓS ÁRAK! Az ezen a napon minden ékszerre 25% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény igénybevételéhez a megrendelés folyamán a szállítási és fizetési űrlapon az Akciós kuponkód mezőbe írd a MYLA1124 kódot)!

- AJÁNDÉK KRISTÁLYFÜLBEVALÓ! És hogy még nagyobb legyen az örömöd, a Mikulás csintalan manói megsúgták nekünk, hogy a MYLA TREND webáruházba 2011.11.24-én beérkező minden megrendeléshez egy ajándék Swarovski Elements kristályfülbevalót is belecsempésznek majd a csomagba!

Nincs más dolgod, csak kényelmesen dőlj hátra, és válogass a szebbnél szebb és ragyogóbbnál ragyogóbb Swarovski Elements kristállyal, féldrágakövekkel vagy tenyésztett gyöngyökkel készült ékszerek között!

Szóval, indulhat Hozzád a Mikulás?

                                                                           TOVÁBB AZ ÉKSZEREKHEZ....