Új jelszó kérése
MYLA MAGAZIN - STÍLUS, ÉLETMÓD, KREATÍV TIPPEK
2012.09.10 10:53

Praktikus ékszertartó képkeretből

Annyi nyakláncod van, hogy már nem tudod hová tenni őket? Akkor ezt az ékszertartót Neked találták ki! Villámgyorsan elkészíthető, és tökéletesen fog mutatni a falon.

Szereted a művészetet? Szívesen dekorálod a lakásod falát festményekkel, képekkel? Ráadásul még az ékszerek megszállottja is vagy? Annyi nyakláncod van, hogy már nem tudod hová tenni őket? Akkor ezt az ékszertartót Neked találták ki! Villámgyorsan elkészíthető, és tökéletesen fog mutatni a falon a többi képed, festményed között. :)

 

Az őszi lomtalanításnál talált régi festményeket ne dobd ki, még ha a kép nem is tetszik benne. A keretet alakítsd át a lent leírtak szerint ékszertartóvá. Minél szebben kidolgozott a keret, annál jobb!

 

Szerezz be egy tetszőleges méretű képkeretet (ami azért ne legyen túl kicsi), amit aztán olyan színűre festhetsz le, ami tökéletesen illeszkedni fog abba a környezetbe, ahová fel szeretnéd helyezni. A festék száradása után a keret felső részének aljába csavarozz be kampós végű csavarokat tetszőleges távolságra egymástól, de azért ne túl sűrűn, hiszen akkor össze fognak gubancolódni a nyakláncok. Amint ezzel készen vagy, már mehet is az újdonsült ékszertartód a falra az ékszerekkel, ami minden bizonnyal még a párod tetszését is el fogja nyerni.

 

MYLA Tipp: az ékszertartóról nem hiányozhatnak a Swarovski Elements kristállyal készült Myla Trend nyakláncok sem!