Új jelszó kérése
MYLA MAGAZIN - STÍLUS, ÉLETMÓD, KREATÍV TIPPEK
2013.01.23 15:25

Találd meg a leginkább hozzád illő színeket!

Ruhát és divatékszert mi nők általában hirtelen felindulásból vásárolunk, és sajnos gyakran szembesülünk azzal, hogy a próbafülkében felpróbált cucc otthon már nem annyira tetszik magunkon. A "MYLA Stílusiskola" minisorozatunkban olyan tippeket

A "MYLA Stílusiskola" minisorozatunkban olyan tippeket és titkokat fogunk megosztani Veled, amelyeket szem előtt tartva biztos lehetsz benne, hogy legközelebb már olyan ruhát vagy kiegészítőt vásárolsz, ami biztosan jól fog állni Neked.

A stílusos megjelenés minden nő álma, és ha nem vagy olyan szerencsés, hogy született Audrey Hepburn legyél, akkor a leginkább hozzád illő stílus felfedezése és kialakítása összetett és időigényes dolog, mert számos külső és belső tényezőt kell figyelembe venned ahhoz, hogy ki tudd hozni magadból a legjobbat.

Minisorozatunkban bemutatjuk, mit kell szem előtt tartanod, hogy kialakítsd a leginkább hozzádillő stílust, amellyel úgy mutatod meg magad, amilyennek látszani szeretnél.

Kezdjük a legfontosabb dologgal, a színekkel! A színek helyes megválasztása is sok tényezőtől függ, de a legalapvetőbbel kezdjük: a hajad színéhez illő ruhák és ékszerek kiválasztásával (a későbbiekben ezt még pontosítani, finomítani fogjuk más tényezőkkel is, pl. szemszín, bőrszín, stb).

Van néhány olyan szín, amelyek univerzálisak, tehát bátran hordhatod őket, bármilyen színű a hajad, ezek a burgundi vörös, a sötét árnyalatú kékeszöld és a padlizsánlila.

Kifinomultságot, eleganciát tükröz, ha olyan ruhát és ékszert viselsz, amilyen a hajad, például barnához csokibarna, szőkéhez arany vagy bézs, vöröshöz burgundi színeket.

Figyelemfelkeltő hatást érsz el azzal, ha a hajad színéhez képest ellentétes színeket választasz, például: szőkéhez: fekete vagy piros, barnához: világoszöld, vöröshöz pedig türkiz.

Most pedig az alábbi felsorolásból keresd ki a hajad színét, hogy megtudd, melyek a kifejezetten hozzád illő színek.

 

 

A szőke hajhoz leginkább a a meleg és világos árnyalatú színek, mint a sárga, narancs, réz, bronz, barna színek, valamint a rózsaszín és a kék színek illenek.

 

 

A barnák is sokféle színt viselhetnek, beleértve a zöldet (smaragd), kéket (zafír), narancsot, csokoládébarnát és a rózsaszínt. Ha meleg barna árnyalatú a hajad, akkor az olívazöld, a sötétlila és a narancsos-piros árnyalatok is mesésen fognak állni rajtad!

 

 

A vörösöknek a legjobban a barna és a narancs, valamint a bronz, elefántcsont és zöld színek állnak. Ha vörös a hajad, a sárgát mindenképpen kerüld, de rózsaszín, világos piros és tengerészkék sem lesz a legjobb választás!

 

 

 

 

 

A fekete hajhoz piros, türkiz, zöld, aranyszínű ruhákat, fülbevalókat, de jól fog állni a világos rózsaszín, a citromsárga, és a lila (ametiszt) is.

 

 

 

Az ősz hajú hölgyek bátran kísérletezhetnek az élénkebb színekkel, mint a piros, rózsaszín, szilvakék, lila, de kipróbálhatják a világoskéket és a világoszöldet is. A fekete és a sötétkék is jól fog állni nekik, de tartózkodjanak a szürke, pasztellszínek, a bézs és a barna viselésétől.