Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Berill

1termék 11

Hit és hála. Ha meg akarod változtatni az életed, kezdd ezzel a két lépéssel: higgyj abban, amit el akarsz érni, de legyél hálás azért, amid már most is van. Minél több dolgot találsz az életedben, amiért hálás lehetsz, annál többet fogsz bevonzani. Vezess hálanaplót, kezdd nyugodtan apró, hétköznapi “megszokott” dolgokkal: ma légy hálás a reggeli kávé ízéért, a gyerkőc öleléséért, vagy csak a tiszta csillagos éjszakai égboltért, holnap pedig találj új dolgokat. Lépésről lépésre haladsz majd előre, sok-sok apró dologból fog összeállni az új életed, ami lehet, hogy eleinte még csak nem is változik: egyszerűen más szemszögből, a hála tükrén keresztül látod majd az életed. A berill a hála rezgését erősíti fel , viselésével újabb és újabb csodákat fedezhetsz fel magad körül, olyan dolgokat, amelyek mellett eddig csak úgy elmentél, észre sem vetted őket. A berill erejét rózsakvarccal erősítettem, mely kinyitja szíved kapuját a rád váró csodák előtt.
A HIT ÉS HÁLA karkötőt 8 mm-es rózsakvarc és 8-9 mm-es szabálytalan berillekből fűztem, gyönyörű színe anélkül is elvarázsol, hogy ismernéd az erejét.

Felhasznált ásványok:

- rózsakvarc: 8 mm

- szabálytalan berill: 8-9 mm

 

Nézd meg a többi újdonságunkat is, vagy a többi, rózsakvarcból készült ékszerünket, kattints ide: 

TOVÁBB AZ ÚJDONSÁGOKHOZ

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

7 990 Ft
1termék 11