Termék részletek


A TENGER ISTENNŐJE larimár, akvamarin és roppantott hegyikristály ásványkarkötő

Raktárkészlet: 1 db
A TENGER ISTENNŐJE larimár, akvamarin és roppantott hegyikristály ásványkarkötő
4 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Hunyd le a szemed, és gondolj a tengerre...Látod, ahogyan a hullámok fehér habjai megtörik a tenger mélykék színét, mellyel az ég szinte egybeolvad a távolban...? Sirályok suhannak, a nap sugarai megcsillannak a vízen... Hallod a hullámok halk morajlását? Szinte érzed a nap melegét a bőrödön... Ugye, milyen jól esne a valóságban is ott lenni?
A tengerpartra sajnos nem tudlak elrepíteni, de ezzel a karkötővel talán egy kis tengerparti hangulatot tudok a hétköznapjaidba csempészni:). A roppantott hegyikristály és akvamarin mellett a larimár splitterek teszik igazán különlegessé, de a hatásáról is érdemes szót ejteni: hűvös nyugalmat és harmóniát áraszt, tisztít, méregtelenít és frissít a tested, és a lelked.

 

Felhasznált ásványok:

- larimár splitter

- roppantott hegyikristály: 8 mm

- akvamarin: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

 • Segítség méretválasztáshoz

  Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
  Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
  Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  20200807