Termék részletek


AKADÁLY NÉLKÜL ELŐRE amazonit, akvamarin és hegyikristály ásványkarkötő

AKADÁLY NÉLKÜL ELŐRE amazonit, akvamarin és hegyikristály ásványkarkötő
3 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Amazonit és akvamarin a két fő ásványa ennek a gyönyörű karkötőnek. Mindkettőről azt tartják, hogy úgy visznek előre, ahogyan egy folyó áramlik, azaz folyamatosan, az akadályokat legyőzve vagy kikerülve, de mindig egyenes előre, egy határozott cél felé. Az amazonit egyébként a remény köve, a félig üres poharat félig telinek mutatja, és segítségével bármilyen helyzetből láthatod a kiutat. Hegyikristály került még az amazonit és az akvamarin mellé, víztiszta és roppantott változatban is, erősítve a másik két ásványt. Kérheted a képen látható módon strasszos köztesekkel díszítve, de a köztesek nélkül is elkészítem, ha inkább úgy szeretnéd.


Felhasznált ásványok:
- amazonit: 8 mm
- hegyikristály (víztiszta és halványkék színezett roppantott): 8 mm
- akvamarin: 8-10 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • Segítség méretválasztáshoz

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 

    Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

  • Cikkszám
    amazonit0523