Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Csakraerősítő és térharmonizátor - ametiszt

Csakraerősítő és térharmonizátor - ametiszt
Csakraerősítő és térharmonizátor - ametiszt

A szakrális geometria elveinek, és a kristályok energiafókuszáló képességének figyelembevételével készült ez a harmonizátor, ami igazi "csodafegyvernek" számít a környezetünk és saját energiánk megtisztításában, a negatív energiák semlegesítésében és a pozitívak egy helyre fókuszálásában. 

A harmonizátor középpontjában egy hegyikristály gömb áll, melyet ametiszt csúcsok vesznek körbe. Az ametiszt a nyugalom köve, így azt a szobát, ahová teszed, egy igazi kis boldogság-szigetté varázsolja, mely tökéletessé válik a pihenésre, a nyugodt beszélgetésekhez vagy akár az alváshoz, de az irodába, munkahelyre is ajánlom, hogy csökkentse a stresszt, és hatékonyabbá tegye a munkavégzést.

Az ametiszt csúcsokon a hét csakrát erősítő kövek még inkább fokozzák a személyes energia megfelelő áramlását.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Nincs raktáron
6 990 Ft
Részletek
A teljes átmérő: 12 cm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
TH0917A12