Termék részletek


ERDEI TÜNDÉREK TÁNCA tűzachát ásványkarkötő

ERDEI TÜNDÉREK TÁNCA tűzachát ásványkarkötő
3 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

A Mágikus Erdő lakói közül az erdei tündérek vannak a legtöbben: pajkos kis lények, reggeltől estig játszanak, táncolnak a fák között, incselkednek egymással és az erdő többi lakójával. Vidámak, boldogok, és a szívük tele van szeretettel. Ha az erdő valamelyik lakóját baj éri, vagy szomorú lesz valamiért, néhány erdei tündér azonnal a segítségére siet, segítenek megoldani a problémát, aztán addig táncolnak körülötte, amíg a problémákat megoldva újra tiszta szívvel tud kacagni velük együtt.

Ha a tündéreket nem is hozhatjuk el neked, táncukat karkötőbe zártuk: zöld ruhájuk libbenése, aranyszőke hajuk, a lépteik nyomát őrző fehér csillogó szikrák mind-mind itt vannak ezekben a tűzachát gyöngyökben. Ha úgy érzed, szükséged van rájuk, húzd a karkötőt a karodra, hunyd le a szemed, és képzeld el, ahogyan a karkötőből életre kelt apró kis tündérek segítségedre sietnek, majd téged is körbetáncolnak, hogy vidámságukkal könnyebben kerekedj felül a nehézségeken. 

Felhasznált ásványok:

- 8 mm-es tűzachát gyöngyök


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

  • Segítség méretválasztáshoz

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
    Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

  • Cikkszám
    2018091001