Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ERDEI TÜNDÉREK TÁNCA tűzachát ásványkarkötő

A Mágikus Erdő lakói közül az erdei tündérek vannak a legtöbben: pajkos kis lények, reggeltől estig játszanak, táncolnak a fák között, incselkednek egymással és az erdő többi lakójával. Vidámak, boldogok, és a szívük tele van szeretettel. Ha az erdő valamelyik lakóját baj éri, vagy szomorú lesz valamiért, néhány erdei tündér azonnal a segítségére siet, segítenek megoldani a problémát, aztán addig táncolnak körülötte, amíg a problémákat megoldva újra tiszta szívvel tud kacagni velük együtt.

Ha a tündéreket nem is hozhatjuk el neked, táncukat karkötőbe zártuk: zöld ruhájuk libbenése, aranyszőke hajuk, a lépteik nyomát őrző fehér csillogó szikrák mind-mind itt vannak ezekben a tűzachát gyöngyökben. Ha úgy érzed, szükséged van rájuk, húzd a karkötőt a karodra, hunyd le a szemed, és képzeld el, ahogyan a karkötőből életre kelt apró kis tündérek segítségedre sietnek, majd téged is körbetáncolnak, hogy vidámságukkal könnyebben kerekedj felül a nehézségeken. 

Felhasznált ásványok:

- 8 mm-es tűzachát gyöngyök


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


 

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt.
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Cikkszám
2018091001