Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Kunzit kövecske (mini dobcsiszolat, marokkő)
Kunzit kövecske (mini dobcsiszolat, marokkő)
200 Ft

Kunzit kövecske (mini dobcsiszolat, marokkő)

Aprócska kövecske, de a hatása jelentős: a ritka és különleges kunzitot a nők egyik legfontosabb kövének tartják, hatással van a hormonok megfelelő működésére, és segít a nőiség megélésében. Sokan viselik és tartják maguknál a premenstruációs időszakban, mert nem hagyja, hogy hétfejű sárkányként éld meg ezt a néhány napot: csökkenti a PMS tüneteket, mint például a hangulatingadozás, hasfájás, mellfeszülés.

Ezenkívül a szívcsakra köve, segít kiépíteni a bizalmat, segít a szívünk köré épített falak lebontásában, ezáltal utat nyit mások felé. Begyógyítja az összetört szíveket, de a szerelmesek közötti összetűzéseket is elsimíthatja.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

200 Ft
Részletek
A marokkő mérete: kb 1 cm.
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk085