Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Larimár splitter karkötő tengeri csillag medállal
Larimár splitter karkötő tengeri csillag medállal
2 990 Ft

Larimár splitter karkötő tengeri csillag medállal

A larimár az egyik leg-leg-leg.... Az egyik leggyönyörűbb, legkülönlegesebb, legspirituálisabb ásvány, mely valaha is előkerült a föld mélyéről, vagyis sokak szerint (többek között szerintem is) egyenesen Atlantiszról maradt ránk. A legendák szerint Atlantisz lakosai angyalokkal osztották meg földjüket, akik erejüket egy kőbe, a larimárba zárták. A larimár minden síkon felemel, önbizalmat ad, összehangolja a tested és a lelked rezgéseit, könnyíti a kommunikációt, és ha hiszel benne, kapcsolatba hoz az Univerzum Isteneivel és Istennőivel.


Felhasznált ásványok:
- larimar splitter

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a pontosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. 

Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Cikkszám
larimar0608