Termék részletek


Larimár splitter karkötő tengeri csillag medállal

Larimár splitter karkötő tengeri csillag medállal
2 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

A larimár az egyik leg-leg-leg.... Az egyik leggyönyörűbb, legkülönlegesebb, legspirituálisabb ásvány, mely valaha is előkerült a föld mélyéről, vagyis sokak szerint (többek között szerintem is) egyenesen Atlantiszról maradt ránk. A legendák szerint Atlantisz lakosai angyalokkal osztották meg földjüket, akik erejüket egy kőbe, a larimárba zárták. A larimár minden síkon felemel, önbizalmat ad, összehangolja a tested és a lelked rezgéseit, könnyíti a kommunikációt, és ha hiszel benne, kapcsolatba hoz az Univerzum Isteneivel és Istennőivel.


Felhasznált ásványok:
- larimar splitter

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • Segítség méretválasztáshoz

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a pontosan, ráhagyás nélkül mért csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt. 

    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

  • Cikkszám
    larimar0608