Termék részletek


Rózsakvarc, angelit, lepidolit, larimár ásványkarkötő

Rózsakvarc, angelit, lepidolit, larimár ásványkarkötő
4 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Ez a karkötő olyan helyzetekre készült, amikor valamilyen, a női szervezet működéséhez, női hormonális zavarokhoz kapcsolódó problémát szeretnénk megoldani, feldolgozni. Ilyen pl. egy magzat elvesztése, endokrin problémák, PCOS, a klimax kezdete. Mindegyik ásvány a női minőség misztikus energiáit mozgatja, és hozza egyensúlyba a természettel, visszaadja a lendületet, és erőt ad a továbblépéshez. Erősítik és regenerálják a szervezetet, erősítik a lelket, acélozzák az öntudatunkat.
Ez a négyféle ásvány a:
- rózsakvarc: a lélek gyógyítója
- angelit: a fizikai testet éteri síkon gyógyítja
- lepidolit: kulcs a probléma elengedéséhez és a továbblépéshez
- és larimar: a női energiák oltalmazója
Mindegyik ásvány a női minőség misztikus energiáit mozgatja, és hozza egyensúlyba a természettel, visszaadja a lendületet, és erőt ad a továbblépéshez. Erősítik és regenerálják a szervezetet, erősítik a lelket, acélozzák az öntudatunkat.

Felhasznált ásványok: 

- rózsakvarc (rózsaszín): 6 mm

- lepidolit (lila): 6 mm

- angelit (kék): 6 mm

- larimár szemcse (zöldeskék)

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • Segítség méretválasztáshoz

    Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
    Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
    Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

  • Cikkszám
    unas0812L