Termék részletek


ÍZISZ SZÉPSÉGE rózsakvarc gyöngy nyaklánc

ÍZISZ SZÉPSÉGE rózsakvarc gyöngy nyaklánc
3 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Az egyiptomiak szerint a rózsakvarcot már Ízisz istennő is ismerte: szépségének megőrzése érdekében körkörös mozdulatokkal az arcát dörzsölte át nap mint nap egy simára csiszolt rózsakvarc koronggal. Az egyiptomi nők még mindig azt tartják a rózsakvarcról, hogy megakadályozza a ráncok kialakulását.

A szépség megőrzésén kívül a rózsakvarc erősíti a szerelmet és szeretet. Azon kívül, hogy segít bevonzani a szerelmet az életedbe, megtanítja, hogy a legfontosabb az, hogy szeresd és fogadd el először önmagad, mert ez kell ahhoz, hogy mások is szeressenek. Nem tudod úgy elfogadni a szeretet másoktól, ha önmagadat nem szereted. Ezenkívül fejleszti a kreativitást és a képzeletet, ezért nagyon hasznos a művészek számára, alkossanak akár a zene, a festészet vagy irodalom területén. A rózsakvarc békét és harmóniát tud teremteni a kapcsolatokban, családtagok, szerelmesek, barátok vagy akár kollégák között.

  • A nyaklánc rózsakvarc kövekből készült, ékszersodronyra fűzve.

    A féldrágaköves rész mérete kb. 11 cm, a rózsakvarc korong medál átmérője kb. 2 cm. A sodrony teljes hossza 45 cm, de kívánságra más méretben is elkészítjük. A fém részek nikkelmentes fémötvözetekből készültek.

     

  • Cikkszám
    ROZSA002