Termék részletek


LILA ÁLOM ametiszt golyós karkötő

LILA ÁLOM ametiszt golyós karkötő
1 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Az ametiszt gyengéd rezgései minden félelmét, stresszét és haragját feloldják, tehát segít eljutni a nyugalom és a béke állapotába. Mélyíti a koncentrációt és a figyelmet, ezért a meditáció sokkal hatékonyabb általa. A párkapcsolatok is erősíthetők az ametiszttel, mivel erősíti a szerelmet és az önzetlenséget. Harmonizálja, stabilizálja a szerelmi életet, egységet kovácsol a kapcsolatban. Mindezek mellett segít megérteni a spirituális világot is, közvetíti a felsőbb erők támogatását.
 • Ezt a gumisdamilra fűzött 8 mm-es ametiszt golyókból és splitterből készült karkötőt azoknak ajánljuk, akik igazán szeretik a fényt és a csillogást is. Az ametiszt mellett strasszos kiegészítő elemeket és teklagyöngyöket is kevertünk a karkötőbe.

  Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, jelezd felénk.

  A karkötőben lévő fém elem nem érintkezik a bőrrel, így fémérzékeny hölgyek is hordhatják (de kérésre a fém köztesek nélkül is elkészítjük

   

   

   

   

 • Cikkszám
  ametisz002