Termék részletek


PÉNZMÁGNES hegyikristály nyaklánc

Raktárkészlet: 0 db
PÉNZMÁGNES hegyikristály nyaklánc
 • PÉNZMÁGNES hegyikristály nyaklánc
3 990 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron

Siker? Gazdagság? Karrier? Ezzel a nyaklánccal  bármelyiket megkaphatod, hiszen már az ókori görögök is kivételes, szerencsét és gazdagságot hozó szerencsekőnek tartották a hegyikristályt.
Ha pedig nem hiszel az ókori bölcseknek, akkor is érdemes ezt az ékszert viselned, hiszen a roppantott kristályból készült ékszer rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz, ráadásul minden ruhához jól áll!Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

 • Ékszersodronyra fűzött hegyikristály splitterekből, 10 mm-es roppantott hegyikristály golyókból készült nyaklánc, 20 mm-es lapos, csiszolt hegyikristály medállal.

   

  Hossza: 46 cm

   

  A fém részek nikkelmentes fémötvözetekből készültek.

   

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  hegyi005