Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Napfonat csakra

1termék 11
Nemcsak gyönyörű így együtt ez a három jól ismert ásvány, de rendkívüli hatással vannak egymásra, ezáltal viselőjükre is. A karkötőt a napfonat csakráról neveztem el, mely a belső erőnk központja, az önérzet, az önbizalom, a lelkierő irányítója. Onnan tudod, hogy jól működik, hogy jó a közérzeted, könnyen nyitsz új emberek felé, vannak céljaid, álmaid, és teszel is értük. A nem megfelelő működés testi panaszokat is okozhat, elsősorban a gyomor- és emésztési bántalmak, májbetegség, vagy akár cukorbetegség léphet fel.
Ez a három ásvány segít újraéleszteni a testünk belső ragyogását, a napfonat csakra helyes működését, igazi erőt, energiát közvetítő trió.
A citrin a napfonat csakra egyik legfontosabb ásványa, a rózsakvarc szeretetközvetítő és a hegyikristály felemelő rezgései pedig még inkább erősítik hatását.
Ajánlott mindazoknak:
- akik szeretnék erősíteni a napfonat csakrájukat
- akik a gyomor, máj- vagy emésztési problémáik kezelését, esetleg cukorbetegségük kezelését szeretnék kiegészíteni az ásványok erejével
- önbizalomhiány esetén
- akik könnyebben szeretnének új kapcsolatokat kötni, legyen ez akár üzleti, akár párkapcsolat
- 14-21 éves korban, mert a napfonat csakra leginkább ebben az életkorban van hatással az énkép alakulásában
A karkötő ezen kívül a Skorpió csillagjegy szülöttjeinek is segítségére lehet egy új párkapcsolat kialakításában vagy egy meglévő megerősítésére, hiszen a citrin a Skorpiók egyik legfontosabb szerencseköve, a rózsakvarc pedig a szerelmet vonzhatja be, erősítheti meg az életükben.
Végül pedig ragyogó színösszeállítása azokat is megfogja, akik nem hisznek sem a csakrák működésében, sem az ásványok hatásában :).

Felhasznált ásványok: 

- rózsakvarc (rózsaszín): 8 mm

- citrin (sárga): 8 mm

- roppantott hegyikristály (fehér): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft
1termék 11