Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Holdkő nyakláncok

3termék 13

A Hold az érzelmeknek, az éjszakai titokzatosságának és az álomnak a szimbóluma.... A Nap a tudatosságra, a fényre és az életre utal.... És ez a kettőség az, amivel megteremthetjük az egyensúlyt és a harmóniát a mindennapi életben. A Holdat és Napot formázó gyönyörű medált egy holdkő lencse díszíti, melynek nemcsak a színe lenyűgöző, de minden női testi-lelki problémára is megoldást jelenthet, az összes hormonális ciklusunkat jótékonyan szabályozza a pubertáskortól kezdve, a termékenységen és terhességen keresztül egészen a menopauzáig bezárólag, és segít abban is, hogy érzelmileg helyretegyük magunkat.

2 990 Ft
Nincs raktáron

A Hold az érzelmeknek, az éjszakai titokzatosságának és az álomnak a szimbóluma.... A Nap a tudatosságra, a fényre és az életre utal.... És ez a kettőség az, amivel megteremthetjük az egyensúlyt és a harmóniát a mindennapi életben. A Holdat és Napot formázó gyönyörű medált egy kunzit lencse díszíti, melynek nemcsak a színe lenyűgöző, de a hatása jelentős: a ritka és különleges kunzitot a nők egyik legfontosabb kövének tartják, hatással van a hormonok megfelelő működésére, és segít a nőiség megélésében. Sokan viselik és tartják maguknál a premenstruációs időszakban, mert nem hagyja, hogy hétfejű sárkányként éld meg ezt a néhány napot: csökkenti a PMS tüneteket, mint például a hangulatingadozás, hasfájás, mellfeszülés.

A kunzit ezenkívül a szívcsakra köve, segít kiépíteni a bizalmat, segít a szívünk köré épített falak lebontásában, ezáltal utat nyit mások felé. Begyógyítja az összetört szíveket, de a szerelmesek közötti összetűzéseket is elsimíthatja.

2 990 Ft

Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor a nyakadba akasztod, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... !

Ásvány: 10-8-6 mm holdkő gyöngy. 

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

2 490 Ft
3termék 13