Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Jáde nyakláncok

3termék 13

A jáde már ősidők óta népszerű talizmán, azt tartották róla, hogy viselőjének hosszú életet, gazdagságot, szerencsét és egészséget biztosít.

A jádé a MÉRLEG  csillagjegy szülöttjeink fő védelmező köve.

 

Ásvány: jáde 10 mm

Teklagyöngy színe: fehér

Teklagyöngy mérete: 6 mm

Nyaklánc hossza: kb. 45 cm ( kérésre más hosszúságban is elkészítjük, felár nélkül) 

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

 

1 990 Ft
Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor a nyakadba akasztod, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... !
A Mérleg csillagjegyű hölgyek legerősebb védelmező kövéből, azaz jádéból készült ez az őrangyal nyaklánc. A jáde segít felismerni a Mérlegnek az igazi képességeit, segít kitűzni a céljait, ezek ismeretében pedig lépésről lépésre fel tudja építeni az utat, amivel bőséget teremthet maga köré, mind az anyagiakban, mind a lelkében.
1 990 Ft
A Mérleg csillagjegyű hölgyek legerősebb védelmező kövéből, azaz jádéból készült ez az őrangyal nyaklánc. A jáde segít felismerni a Mérlegnek az igazi képességeit, segít kitűzni a céljait, ezek ismeretében pedig lépésről lépésre fel tudja építeni az utat, amivel bőséget teremthet maga köré, mind az anyagiakban, mind a lelkébe
2 490 Ft
3termék 13