Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Sungit

2termék 12

Kis túlzással elmondhatjuk, hogy szinte a Hold mozgatja a világot. Óceánokat mozgat meg, kihat az állatok viselkedésére és a növények növekedésére, és igen, minket is befolyásol. Nagyon sokan érezzük, hogy befolyásolja a gondolatainkat és hangulatunkat, szabályozza a bioritmusunkat, többek között kihat a menstruációra és a vérnyomásra, de még az emésztésre is. Ha figyelemmel kísérjük a különböző fázisokat, a Hold nagy segítségünkre lehet az életünkben, a személyes céljaink elérésében, most csak egy-egy szóval áttekintjük a fázisok jelentését, hatásait, és hamarosan pedig mindet végignézzük részletesen egymás után:

- újhold: új célok kitűzése 

- növekvő holdsarló: elköteleződés a célok iránt 

- első negyed: elszántság 

- növekvő hold: fejlődés, ha kell, akkor az akadályokon való túllépés

- telihold: kiteljesedés

- fogyó hold: elengedés

- utolsó negyed: értékelés

- fogyó holdsarló: felkészülés az újra

Ebben a karkötőben olyan ásványokat válogattam össze, amelyek emlékeztetnek a hold különböző fázisaira:

- holdkő

- roppantott akva aura

- zebrajáspis

- labradorit

- shungit,

ezeket pedig az univerzumot jelképező csillogós-sötétkék blaufluss golyók ölelik körbe. Kérheted a képen látható csillagokkal és csillag függővel, de azok nélkül is.

 

Felhasznált ásványok: 

holdkő, roppantott akva aura, zebrajáspis, labradorit, shungit, kék blaufluss (szintetikus): 8 mm

Strasszos köztes színe: kristályfehér

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 990 Ft

Egy szóban el lehet mondani, hogy kinek ajánlott a sungit: mindenkinek :). Egy nagyon erős ásvány, mely képes egyszer védelmezni és gyógyítani. Úgy tartják róla, hogy azon alapelemek egyike, amelyeknek az élet kialakulása köszönhető a Földön, ezért gyakran nevezik az "élet kövének".
A sungit hatásai:
- aktiválja a kb. 30 cm-rel alattad lévő "földcsillag" csakrát, amely összeköt a Föld energiaközpontjával, így felfedezheted a létezésed valódi célját
- megtisztítja és feltölti az aurádat, így az energiák még inkább hatnak majd rád
- képes leszel a felsőbb énedhez és a magasabb birodalmakhoz is kapcsolódni
- segíti a lelki fejlődésed
- tudatosabb és hitelesebb életet élhetsz
- és megvéd minden negatív energiától, legyen az mások támadása, vagy környezeti hatás, bármilyen elektromágneses sugárzás.

Nagyon hasznos lehet annak, aki sokat dolgozik számítógéppel, vagy sokat mobilozik, vagy olyan helyen él/dolgozik, ahol mobil bázisállomás van a közelben. Emellett méregteleníti a szervezetet, csillapítja a fejfájást, a gyulladásokat , és erősíti az immunrendszert. Lelkileg is "helyre tud tenni", segít feldolgozni az elengedést, a bűntudatot és elengedni a régi emlékkel kapcsolatos, berögzült negatív érzelmeket.

9 990 Ft
Nincs raktáron
2termék 12