Termék részletek


PANDORA nyaklánc Swarovski Elements kristállyall - több színben

PANDORA nyaklánc Swarovski Elements kristállyall - több színben
  • PANDORA nyaklánc Swarovski Elements kristállyall - több színben
  • PANDORA nyaklánc Swarovski Elements kristállyall - több színben
2 990 Ft


Nem kérek plusz szolgáltatást
Díszdoboz nyaklánchoz +290 Ft / db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

A kedvezményes ár, más kedvezménnyel nem összevonható! 

 

 

A görög mitológia első nőjét, Pandórát az istenek ruházták fel mesébe illő gyönyörűséggel. Ezt a varázslatos fülbevalót azért alkottuk, hogy Neked ne kelljen az égiek segítségére várnod, hogy elkápráztathass bárkit – amikor csak akarod! Szabadítsd rá a világra csodálatos szépségedet ezzel a káprázatos medállal, mintha Pandora rejtélyes szelencéjét nyitnád ki!


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

  • - csepp alakú medálon 12 db 3 mm-es és 1 db 6 mm-es kristály.
    - fehérarannyal bevont medál, melynek teljes mérete kb. 19x11 mm.
    - Ezüstözött lánc, melynek alapja nem nemesfém, nikkelmentes fém. A teljes nyaklánc allergiamentes, visszajelzések alapján érzékeny bőrű hölgyek is hordhatják. A lánc hossza: 44 cm.

  • Cikkszám
    8001027