Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Csakraerősítő és térharmonizátor - ónix
Csakraerősítő és térharmonizátor - ónix
6 990 Ft

Csakraerősítő és térharmonizátor - ónix

A szakrális geometria elveinek, és a kristályok energiafókuszáló képességének figyelembevételével készült ez a harmonizátor, ami igazi "csodafegyvernek" számít a környezetünk és saját energiánk megtisztításában, a negatív energiák semlegesítésében és a pozitívak egy helyre fókuszálásában. 

A harmonizátor középpontjában egy hegyikristály gömb áll, melyet ónix csúcsok vesznek körbe. Az ónix az egyik legerősebb védelmező ásvány, erősíti a figyelmet és a kitartást, és segít legyőzni a félelmeket. Ezért ezt a harmonizátort leginkább azoknak ajánlom, akik gyakran tartanak valós vagy vélt félelmektől, és biztonságban akarják tudni magukat és szeretteiket, bármi is történjen. Ez az ónix harmonizátor olyan érzést ad majd, mintha egy kisebb hadsereg állna mögötted, aki megvéd téged minden helyzetben, bármivel is kell szembe nézned.

Az ónix csúcsokon a hét csakrát erősítő kövek még inkább fokozzák a személyes energia megfelelő áramlását.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

Raktáron :  5 db
6 990 Ft
Részletek
A teljes átmérő: 12 cm
Adatok
Cikkszám
TH0917O12