Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÁSVÁNY TUDÁSTÁR

Mit ígérnek a csillagok 2018-ra?

2018.01.04 19:10

Mivel az ásványok szoros kapcsolatban állnak a csillagjegyekkel, ezért utánajártunk, hogy mit ígérnek nekünk az idei évre a csillagok.

2018-nak minden ember számára fontos tanulsága lesz, legyen bármely csillagjegy szülötte. Mindegyikünk valamilyen előrelépésre számíthat egy olyan kényes területen, melyet eddig háttérbe szorított.

 

 

Általánosságban az alábbiakra számíthatunk:

A Tűz jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas): az összpontosítás az egyik gyengeségük, így ők olyan területen fognak megerősítést kapni, amelyek ezt a tulajdonságot szolgálják.

A Föld jegyek (Bika, Szűz, Bak): a túl nagy hajtásból fognak kikerülni valahogyan, megtanulnak lazítani és türelmesnek lenni.

A Víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak): az életük sebezhető pontjain fognak majd változtatni úgy, hogy az a lehető legkevesebb áldozattal járjon.

A Levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő): kénytelenek lesznek kilépni a jelenleg kényelmes létből, és meg kell tanulniuk az érzelemmentes konfliktuskezelést.

 

Most pedig lássuk egy-egy mondatban külön-külön a csillagjegyeket!

- a   Kosok rengeteg magánéleti örömre számíthatnak

- a  Bikák költözésre szánhatják el magukat, vagy új munkahelyet találhatnak

- az  Ikreknek az érzelmi életükben lesz pozitív változás, ez viszont nem feltétlenül a jelenlegi párkapcsolatukkal kapcsolatos

- a   Rák olyan helyzeteket oldhat meg, melyek már régóta nyomasztják

- az  Oroszlánok számos kihívással fogják szembetalálni magukat, de mindegyikből győztesen fognak kikerülni

- a  Szűzek rengeteg jó pénzügyi ajánlatba fognak botlani

- a  Mérlegek szintén, de a megvalósításban nem számíthatnak majd másokra, csak saját magukra

- a  Skorpiók jó időszaka egészen őszig várat magára, addig türelmesnek kell lenniük

- a  Nyilasokat az élet minden területén szerencse fogja kísérni, 2018 igazán az ő évük lesz

- a  Bakok még az idén szűkös esztendőre számíthatnak, mellyel a korábban hozott rossz döntéseikért fizetnek

- a  Vízöntőknek egy igazán szerencsés találkozás lesz az életükben, talán egy igazi életreszóló társra találnak

- a  Halak pedig sok-sok pénzt fognak keresni.

 

Végezetül jöjjön a 2018-as évi BEST OF, azaz melyik csillagjegy miben lesz kiemelkedően jó az idén!

A legerősebb jegy: meg fogsz lepődni, 2018-ban a Halakról beszélünk! Ők, akik a legromantikusabb, legérzékenyebb és legérzékibb csillagjegy, már várják a változást, és készek szembenézni minden kihívással, és legyőzni minden akadályt, ezért a számukra szerencsehozó ametisztet idén érdemes lesz citrinnel és fluorittal is kombinálniuk.

A legmegbízhatóbbak a Szűzek lesznek 2018-ban: hűségükért, gondoskodásukért, és maximális együttérzésükért az egész környezetük hálás lesz nekik. Fontos, hogy ne hagyd, hogy egyesek visszaéljenek vele, és kihasználják a jóindulatod, viselj karneol ékszert, vagy erősítsd saját jó tulajdonságaidat tigrisszemmel.

A legharcosabb jegyen nem fogunk csodálkozni, mert ők 2018-ban a Skorpiók lesznek. Ha bosszút akarnak állni valamiért, semmi sem állhat majd az útjukba. Sose legyél egy Skorpiónak az ellensége, mert ha ő hibázott, az akkor is a te hibád…:). Ha Skorpió vagy, a haragod csillapítására leginkább az ametiszt, vagy a rózsakvarc és citrin kombinációja lesz alkalmas, viseld ezt a kifejezetten Skorpiók számára készült szeretetbevonzó karkötőt, vagy bármilyen rózsakvarc vagy ametiszt ékszert.

A legszebbek a Nyilasok lesznek idén. A természet igazán nagylelkűen fog bánni velük, és szépségükkel tisztában is lesznek, biztosan többet fognak majd tükörbe nézni az elkövetkezendő hónapokban.  Nyilasok, szokjatok hozzá, szépségetekkel idén mindenkit levesztek a lábáról. Nem kell hozzá más, csak egy kis önbizalom, és tiéd lehet a világ! Ha szükséges, egy szodalit ékszer segítségével megerősítheted az önbizalmad.

A legszerencsésebbek és egyben a legboldogabbak az idén az…. Ikrek lesznek! Rájuk most igaz lesz, hogy a félig üres poharat félig telinek fogják látni. Mindig a megfelelő helyen, a megfelelő időben lesznek, és a kínálkozó lehetőségekkel élni is tudnak majd. Ha Ikrek vagy, a szerencseköved a gránát, viseld minél többet, hogy minden alkalmat meg tudj ragadni, ami csak vár rád!

A legbeszédesebb csillagjegy a Mérleg lesz. Amikor 2018-ban beszélni, vitatkozni, vitázni kell, a Mérlegek mindenkin túl fognak tenni, bármilyen társaságban a középpontba fognak egyből kerülni. Ha Mérleg vagy, 2018-ban a szerencsehozó jádén kívül az angelit ékszereket ajánljuk neked, mert a torokcsakra egyik köve, így segíti a kommunikációt.

2018 legszexisebb csillagjegye a Kos lesz! Bár a természetükkel nem hódítanak minden esetben, de a belőlük áradó energia és ellenállhatatlan varázs mindenkit el fog bűvölni, sosem maradnak hódoló nélkül. Kosok, szokjatok hozzá, idén mindenkit levesztek a lábáról. Nem kell hozzá más, csak egy kis önbizalom, és tiéd lehet a világ! Ha szükséges, egy szodalit ékszer segítségével megerősítheted az önbizalmad, de jáspist semmiképpen ne felejs el hordani idén sem!

A legcsaládcentrikusabbak a Rákok lesznek idén. Ők, akik egyébként is rajonganak a gyerekekért, most minden alkalmat megragadnak, hogy gyerekekkel lehessenek, talán még babavárás elé is néznek majd :)? Aki pedig nincs kapcsolatban, jó eséllyel most rátalál majd a régen vágyott társra, akivel közös otthont teremthetnek. A holdköven kívül, ami a szerencsekövetek, ajánljuk nektek a kifejezetten Rákok számára készült szeretetbevonzó karkötőt, vagy bármilyen rózsakvarc ékszert. 

A legtitokzatosabb csillagjegy 2018-ban: a Bak. Eltekintve attól, hogy nem osztják meg az érzéseiket és érzelmeiket, nem is engedik meg másoknak, hogy az álarcuk mögé pillanthassanak, egészen addig, amíg nem éreznek majd valakit annyira közel magukhoz, hogy önként fedjék fel magukat. 2018-ban biztosan lesz rá késztetésük :). Kedves Bakok, annak érdekében, hogy felismerjétek, mikor kell megtennetek ezt a lépést, az ónixon kívül, ami a szerencsekövetek, viseljetek tigrisszemet vagy karneolt magatokon!

A legelbűvölőbbek a Vízöntők lesznek 2018-ban: izgalmasak, stílulosak és divatosak, mint az Oscar gála vörös szőnyegén bevonuló dívák. A szerencsekövük az akvamarin, de idén az ametiszt is nagy segítségükre lesz!

A legemlékezetesebbek az Oroszlánok lesznek: a velük való találkozásra még jó ideig emlékezni fogunk, impozáns, humoros, elbűvölő oldalukat fogják mutatni, egy erős egyéniségbe zárva. Az Oroszlánok köve a karneol, de emellett a hegyikristály is nagy szolgálatukra lesz a kapcsolatok terén 2018-ban.

A legtöbb udvariasságra 2018-ban a Bikáktól számíhatunk: tökéletesen, az elvárásoknak megfelelően fognak viselkedni minden helyzetben, és hangot fognak adni nemtetszésüknek, ha ennek az ellenkezőjével találkoznak. Szóval vigyázz, ha Bika vagy, minden igyekezeted ellenére ezzel néha kényes helyzetbe sodorhatod magadat, ezek elkerülésére hordj malachitot vagy angelitet!

 

Forrás: www.horoscope-2018.org