Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

KARÁCSONY 2023

39termék 2139
Karácsonyi illatú illatviasz szójaviasz és kiváló minőségű illóolaj keverékéből. Elég egyetlen darab belőle, hogy a kellemes illat szétáradjon a lakásban.
A karácsonyfa alakú viasz illata a fahéj és a narancs keveréke, amely még inkább segíti a karácsonyi hangolódást, és emeli az ünnep hangulatát.
1 csomagban 5 db viasz található.
Az illatviasz használata:
Tegyük az aromalámpa tetején lévő tálkába, és gyújtsunk alatt mécsest.
1 990 Ft
Egységár: 398 Ft/db
Hány nap van még karácsonyig? A 3x3 cm-es fa kockákat rendezgetve egészen akár az egészen kicsi gyerekek is bevonhatóak a karácsonyi visszaszámlálásba :).
Fából készült karácsonyi visszaszámláló.
3 990 Ft

Advent első vasárnapjára készült: halványzöld angyal aura, sötétpiros roppantott hegyikristály és rosegold hematit teszi igazán ünnepi hangulatúvá ezt a gyönyörű karkötőt. Kérheted a képen látható fenyőfa függővel, vagy anélkül is.


Felhasznált ásványok mérete: 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft

Mit gondolsz, mennyiben lenne másabb az életed, ha több önbizalmad lenne?

Joyce Brothers amerikai pszichológus szerint azok a nők, akik magabiztosak, és biztosak a saját képességeikben, sokkal nagyobb valószínűséggel sikeresebbek, mint azok, akiknek nincs önbizalma, még akkor is, ha az utóbbiak sokkal kompetensebbek, tehetségesebbek és szorgalmasabbak. 

Hoppá! Ez annyira fontos, hogy szerintem olvasd el még egyszer! Azok a nők, akik magabiztosak, és biztosak a saját képességeikben, sokkal nagyobb valószínűséggel sikeresebbek, mint azok, akiknek nincs önbizalma, még akkor is, ha az utóbbiak sokkal kompetensebbek, tehetségesebbek és szorgalmasabbak. 

Tehát alapjaiban változtathatod meg az életed azzal, ha tisztában vagy önmagaddal, az értékeiddel, és nem kell, hogy a legjobb, a legszebb, a legtehetségesebb legyél, ha te hiszel magadban, akkor mások is hisznek benned. Nem, ez sajnos megy varázsütésre, ezen dolgozni kell, de nagyon jó kis gyakorlatok vannak arra, hogyan erősítsd az önbizalmad, például:

- tűzz ki apró célokat, később pedig egyre nagyobbakat. Lehet ez bármilyen kicsi, de legyen igazi sikerélmény, ha összejön, például keress egy új receptet és készítsd el, vagy próbálj meg valami izgalmasat fotózni, mindegy, hogy mi a célod, csak csak csináld, és haladj előre.

- beszéld ki magad önmagaddal. Igen, mint egy barátnak. A lényeg, hogy minden magaddal kapcsolatos problémádat mondd ki hangosan, majd válaszolj rá úgy, mintha a legjobb barátodtól hallottad volna ezeket. Érdekes lesz megtapasztalnod, milyen tanácsokat adsz magadnak :)!

- soha ne hasonlítsd magad senkihez, ha mégis megtennéd, jussanak eszedbe Joyce mondatai, amivel kezdtem a posztot!

És persze az ásványok erejével is meg tudod erősíteni a szándékaidat, ebbe az önbizalom erősítő csomagba különleges és nagyon energikus ásványokat válogattam, amelyek mind-mind valamilyen formában az önbizalmadra hatnak, és segítenek abban, hogy higgy magadban:

- rodokrozit: az önelfogadás köve

- rózsakvarc: a szeretet köve

- gránát: a bátorság remény köve

- lepidolit: a tisztánlátás köve

- karneol: az életerő köve

 

A kövek mérete: kb. 1-3 cm

 

2 990 Ft
10

Az otthonod a te házad, a te várad, a szent helyed, és teljesen természetes, hogy azt szeretnéd, hogy a lehető legpozitívabb energiák uralják a lakást. Az OTTHONT VÉDELMEZŐ ásványcsomag segítségével szinte pajzsot tudsz a lakásod/házad köré vonni, mely csak a pozitív energiákat engedi működni, a negatív energiákat pedig távol tartja.

Az ásványcsomag tartalma:

- Szelenit kúp: tértisztítás, harmonizácó, béke

- Nyers turmalin: védelem, a káros energiák elnyelése

- Rózsakvarc (mini fiolában): a szeretet energiájának közvetítése

- Citrin: segít abban, hogy a pénzáramlás folyamatos legyen

- Shungit: az elektroszmogot semlegesíti

- Ametiszt: a nyugalmat biztosítja

- Nyers hegyikristály: a legerősebb szerencsehozó ásvány.

Az OTTHONT VÉDELMEZŐ ásványcsomag használata:

tedd egy kis tálkán a bejárató ajtó közelébe, vagy a nappaliba.

A képek között látható kártyával, díszcsomagolásban küldöm, így ajándéknak is tökéletes!

A kövek mérete: kb. 1-3 cm

A szelenit kúp mérete: 3 cm (kicsivel kisebb a képen láthatótól, ami 4 cm-es)

Az üvegfiola magassága: 2 cm

4 880 Ft 
4 380 Ft
Kezdete: 2023.10.02 A készlet erejéig!
Nincs raktáron

A legcukibb rénszarvasos fülbevaló, amely garantáltan mosolyt csal az arcodra :). Tökéletes kiegészítő az ünnepi szezonhoz, és remek ajándék is lehet a szeretteid számára. Készülj fel a karácsonyi hangulatra egy kis stílussal!


1 690 Ft

Szerezz romantikus pillanatokat ezzel a gyönyörű ajándékcsomaggal, ahol a rózsakvarcé a főszerep. Lepd meg azokat, akik igazán fontosak neked, vagy lepd meg Önmagad :)!

Az ajándékcsomagot díszcsomagolásban fogod megkapni.

6 990 Ft

Karácsonyi Őrangyal kulcstartó... hogy vigyázzon azokra, akik igazán fontosak neked <3! A kártyán alapból "Boldog Karácsonyt!" felirat szerepel, de kérhetsz rá néhány szavas egyedi szöveget is, ezt a megrendelési folyamat végén lévő Megjegyzés rovatban tudod megtenni.

A rózsakvarc hatása:
A szeretetből sohasem elég. A szeretet mindent jobbá tesz. Még azt is, ami egyébként is jó. A rózsakvarc a szeretet köve, így még inkább erősíti ezeket az érzéseket, érzelmeket, és segít jobbá tenni a rosszat, vagy a kevésbé jót.

A rózsakvarc mosolyt csalt az arcodra, és melegséget hoz a szívedbe, lelkedbe, és ez nem véletlen, hiszen ez a halvány rózsaszín, opálos kristály a feltétel nélküli szerelem és szeretet köve. Szeretet áraszt, nyugalmat és békességet hoz a szívünkbe, pozitívan hat az érzelmeinkre, megnyitja szívünket mindenfajta szeretet befogadására - legyen ez az én szeretete, a család szeretete, a baráti szeretet és persze a romantikus szerelem.

2 990 Ft

Ametiszt splitterekkel készült szerencsehozó fa. 

Az ametiszt, a nyugalom köve: oldja a stresszt, lecsillapítja az ingerlékenységet, eloszlatja a haragot, oldja a feszültséget, a félelmet és a szorongást. Helyezd a fácskát a nappaliba vagy a hálószobába, hogy az ametiszt gyengéd rezgései harmonizálják a helyiség energiáit.

 

Ásvány: ametiszt splitter

A fa magassága: kb. 8 cm 

 

1 490 Ft

Aventurin splitterekkel készült szerencsehozó fa. 

Az aventurint a bőség köveként tartják számon, de gyerekeknek is ajánlott az egészséges fejlődés és növekedés érdekében.

Tartsd a nappaliban vagy az íróasztalodon, hogy segítsen a sikerek elérésében.

 

Ásvány:aventurin splitter

A fa magassága: kb. 8 cm 

 

1 490 Ft

Hegyikristály splitterekkel készült szerencsehozó fa. 

A hegyikristály a legerősebb gyógyító ásvány, emellett általános szerencsehozó ásványként tartják számon.

Tartsd a nappaliban vagy az íróasztalodon, hogy segítsen a sikerek elérésében.

 

Ásvány: hegyikristály splitter

A fa magassága: kb. 8 cm 

 

1 490 Ft

A horoszkópos ajándékokkal biztos, hogy nem tudsz mellé lőni, mert a csillagjegyhez rendelt szimbólumok és ásványok szerencsehozó erejében még az is hisz, aki nem áll túl közel a spiritualitáshoz. És ki ne szeretné szebbé és jobbá tenni az életét? :)

Az ajándékcsomag tartalmaz egy teklagyöngy karkötőt, egy kulcstartót és egy lézergravírozott üveghasábot az adott csillagjegy szimbólumával, és a csillagjegyhez tartozó, legfontosabb szerencsehozó mini marokkövet.

A csillagjegyekhez tartozó ásványok:

- Kos:jáspis

- Bika: rózsakvarc

- Ikrek: gránát

- Rák: hegyikristály

- Szűz: tigrisszem

- Oroszlán: karneol

- Mérleg: aventurin

- Skorpió: citrin

- Nyilas: szodalit

- Bak: ónix

- Vízöntő: dumortierit

- Halak:  ametiszt

Az ajándékcsomagot díszcsomagolásban, ajándékozásra készen fogod megkapni.

3 490 Ft

Rózsakvarc splitterekkel készült szerencsehozó fa. 

A rózsakvarc a szeretet köve, és szeretetből sohasem elég :). A szeretet mindent jobbá tesz. Még azt is, ami egyébként is jó. A rózsakvarc még inkább erősíti ezeket az érzéseket, érzelmeket, és segít jobbá tenni a rosszat, vagy a kevésbé jót.

A rózsakvarc mosolyt csalt az arcodra, és melegséget hoz a szívedbe, lelkedbe, és ez nem véletlen, hiszen ez a halvány rózsaszín, opálos kristály a feltétel nélküli szerelem és szeretet köve. Szeretet áraszt, nyugalmat és békességet hoz a szívünkbe, pozitívan hat az érzelmeinkre, megnyitja szívünket mindenfajta szeretet befogadására - legyen ez az én szeretete, a család szeretete, a baráti szeretet és persze a romantikus szerelem.

Tartsd a nappaliban vagy a hálószobában, hogy a szeretet energiája megerősítse a családdal vagy a pároddal való kapcsolatot.

 

Ásvány: rózsakvarc splitter

A fa magassága: kb. 8 cm 

 

1 490 Ft
Egy igazi téli csoda... A jégvirágos reggelek, a havazásra rácsodálkozó gyerekek, az ünnepvárás hangulata és minden pillanat, amiért szeretjük a telet. Mármint bentről, a jó meleg szobából :).
A sejtelmes és gyönyörű TÉLI CSODA karkötő akvamarin jádéból, roppantott hegyikristályból és matt opálkék "sellőgyöngyből" készült,


Felhasznált ásványok mérete: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft

Télen a természet elcsendesül, de a Mágikus Erdőben az élet akkor sem áll meg :). A hólepte erdő csendjében apró, csillogó lámpások pislákolnak, amiket a manók készítenek, hogy fényt vigyenek az esti sötétségbe. A tündérek a hópihékkel játszanak, hógolyókká formázzák őket, melyek a tündérek suttogta varázsigéktől hegyikristály gyöngyökké változnak, és a tisztaság, a tisztánlátás varázsát hordozzák magukban. A belőlük fűzött karkötő összeköti a viselőjét a tündérek varázslatával, és segít abban, hogy felfedezzük magunkban és környezetünkben a természetes szépséget és a csodát.


Felhasznált ásványok:

- roppantott hegyikristály: 8 mm

- víztiszta hegyikristály: 8 mm


Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

Ebben az élettel teli karkötőben az élénk piros árnyalatok összeolvadnak, hogy táplálják a tűz és szenvedély lángját a mindennapi életedben:

- roppantott hegyikristály: a lehetőségeket biztosítja

- karneol aura: a féktelen életerő ásványa

- paradicsomjáde: a pillanatok varázslatát hozza

- achát: a mély érzelmek megélése

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft

Legyen akár csak egy tízperces út a bevásárlóközpontba, vagy egy hosszabb utazás, egy kis plusz védelem az autóban sohasem árt :). Most olyan ásványokat válogattam össze, amelyek az autóban tartva segítik a biztonságos utazást, védelmet nyújtanak vezetés közben, segítenek összpontosítani végig az út során, de még az utazás miatti rosszullét megelőzésében is segíthetnek.

Az ásványcsomag tartalma:

- Ónix: az egyik legerősebb védelmező ásvány, szinte egy biztonságos védőbuborékot hoz létre az autód köré.

- Nyers turmalin: védelem, a káros energiák elnyelése

- Ametiszt: semmi sem hoz majd ki a sodrodból, kerülj bármilyen szituációba

- Hegyikristály: segítségével villámgyorsan átlátsz minden közlekedési helyzetet

- Tigrisszem: fokozza az éberséget és a koncentrációt, és feltölti az energiáidat

- Howlit: azt tartják róla, hogy utazás közben stabilizálja a látást, így segít megelőzni a rosszullétet az utazás során

Kiváló ajándék azoknak, akiket a féltünk a mindennapokban.

A VEZESS ÓVATOSAN, VÁRLAK HAZA ásványcsomag használata:

tartsd az ásványokat az autóban (pl. a kesztyűtartóban).

A képek között látható kártyával, díszcsomagolásban küldöm, így ajándéknak is tökéletes! A kártyát kérheted csak VEZESS ÓVATOSAN felirattal is.

A kövek mérete: kb. 1-2 cm

 

1 990 Ft
39termék 2139