Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

  SIKERES PÉNZÜGYEK - ametiszt, citrin, jáde ásványkarkötő Halaknak
SIKERES PÉNZÜGYEK - ametiszt, citrin, jáde ásványkarkötő Halaknak
3 990 Ft

SIKERES PÉNZÜGYEK - ametiszt, citrin, jáde ásványkarkötő Halaknak

Ha Halak vagy, és az elmúlt években meglehetősen ingadozó volt a pénzügyi helyzeted, akkor most fellélegezhetsz: az asztrológiai előrejelzések már rövid távon is nagyon kedvezőek, pénzügyi dolgaid helyrejönnek, sőt stabilizálódnak! Az Uránusz, amely káoszt, felfordulást és bizonytalanságot hoz magával, végre kilép a II. házból (anyagi javak, vagyon háza), éééééééés egészen 2094-ig már nem is ér ide vissza. Szóval itt az ideje a bátrabb tervezgetésnek, az álmok valóra váltásának. Természetesen nem árt óvatosnak lenni továbbra is, de megfontolt pénzügyi döntésekkel, okos stratégiával végre biztos alapokra helyezhetjük pénzügyeinket.

Erősítsd meg a csillagok pozitív állását a megfelelő ásványokkal is, kifejezetten nekünk, Halaknak, és kifejezetten erre a célra készítettem ezt a karkötőt, az egyik legfontosabb ásványunkkal, ametiszttel, mely a maximumot hozza ki a citrin és a lila jáde bőség- és pénzvonzó erejéből!

 

Ásványok: 8 mm ametiszt (sötétlila), 8 mm-es citrin (sárga), 8 mm-es színezett jáde (világoslila)

Strasszos köztes színe: kristályfehér

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

Segítség méretválasztáshoz

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. 
Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.
Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
halak015