Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

GYIK

Mit jelent, hogy kézzel készített ékszer?
- Az ékszereket Magyarországon, ékszer alkatrészekből, saját tervezés alapján készítjük, ezekből az ékszerekből ezért csak korlátozott mennyiséget tudunk készíteni. 
Vastagabb/vékonyabb a csuklóm, mint a megadott méret, mit tegyek?
- Rendeléskor mindenképpen jelezd a CSUKLÓ méretet a megjegyzésben, ez alapján egyedileg készítjük el az ékszert, ennek nincs külön felára. 
Megkaptam az ékszert, de nem jó a méret, mit tegyek?
- Mindenképpen jelezd felénk írásban (e-mail vagy facebook üzenet) és garanciálisan 1x kicseréljük. 
Elszakadt a karkötőm, mi a megoldás?
- Ha elszakadt a karkötő újra tudod fűzni. Írj nekünk üzenetet (e-mail vagy facebook üzenet) és küldünk neked speciális ékszerdamilt, ha gyöngy hiányzik, akkor azt is küldünk. 
Nem találok olyan összeállítást méretben amire nekem szükségem lenne, mit tegyek?
- Amennyiben nem találsz olyan méret összeállítást amit szeretnél, írj nekünk üzenetet ( facebook üzenet, e-mail) és beállítjuk a kért összeállítást.
Van felár, ha egyedi méretet kérek?
- Nincs

Milyen szállítási határidővel kell számolnom?
- Törekszünk, 1-2 munkanapon belül megkapd a megrendelt ékszert. Azonban időnként bizonyos ékszerekhez nehéz beszerezni az alkatrészt, erről azonban e-mailben értesítést  küldünk.

Személyesen is át tudom venni az ékszert?
- Szeptembertől személyesen is át tudod venni az ékszereket Budapesten. Bővebb információ, később...

Egész nap, állandóan viselhetem az ékszert?
- Nem javasoljuk, hogy egész nap  viseld az ékszereket. Főleg az ásványból készült ékszereket körültekintően kell viselni. Víz, tartós napsugárzás, hő, gőz egyéb direkt kémhatás ne érje. Zuhanyozás, fürdés, úszás előtt vedd le az ékszereket. Bőrrel történő érintkezéstől is változhat az ékszer színe, tónusa, ez természetes jelenség.
Hordhatom a webáruházban vásárolható fülbevalókat, ha egyébként fémérzékeny vagyok?
- Javasoljuk, hogy próbáld meg a nemesacél (304 jelölésű) fülbevaló alapú ékszereinket. Mindegyik fülbevalónk választható ilyen kivitelben. Ezek az ékszerek nagy valószínűséggel nem okoznak allergiát, ezeket az alaanyagokat fémérzékeny vásárlóink is hordhatják.

Mentés