Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

GYIK

GYIK - FONTOS TUDNIVALÓK

Mit jelent, hogy kézzel készített ékszer?
- Az ékszereket Magyarországon, ékszer alkatrészekből, saját tervezés alapján készítjük, ezekből az ékszerekből ezért csak korlátozott mennyiséget tudunk készíteni. 
Vastagabb/vékonyabb a csuklóm, mint a megadott méret, mit tegyek?
- Rendeléskor mindenképpen jelezd a CSUKLÓ méretet a megjegyzésben, ez alapján egyedileg készítjük el az ékszert, ennek nincs külön felára. 
Megkaptam az ékszert, de nem jó a méret, mit tegyek?
- Mindenképpen jelezd felénk írásban (e-mail vagy facebook üzenet) és garanciálisan 1x kicseréljük. 
Elszakadt a karkötőm, mi a megoldás?
- Ha elszakadt a karkötő újra tudod fűzni. Írj nekünk üzenetet (e-mail vagy facebook üzenet) és küldünk neked speciális ékszerdamilt, ha gyöngy hiányzik, akkor azt is küldünk. 
Nem találok olyan összeállítást méretben amire nekem szükségem lenne, mit tegyek?
- Amennyiben nem találsz olyan méret összeállítást amit szeretnél, írj nekünk üzenetet ( facebook üzenet, e-mail) és beállítjuk a kért összeállítást.
Van felár, ha egyedi méretet kérek?
- Nincs

Milyen szállítási határidővel kell számolnom?
- Törekszünk, 1-2 munkanapon belül megkapd a megrendelt ékszert. Azonban időnként bizonyos ékszerekhez nehéz beszerezni az alkatrészt, erről azonban e-mailben értesítést  küldünk.

Személyesen is át tudom venni az ékszert?
- Szeptembertől személyesen is át tudod venni az ékszereket Budapesten. Bővebb információ, később...

Egész nap, állandóan viselhetem az ékszert?
- Nem javasoljuk, hogy egész nap  viseld az ékszereket. Főleg az ásványból készült ékszereket körültekintően kell viselni. Víz, tartós napsugárzás, hő, gőz egyéb direkt kémhatás ne érje. Zuhanyozás, fürdés, úszás előtt vedd le az ékszereket. Bőrrel történő érintkezéstől is változhat az ékszer színe, tónusa, ez természetes jelenség.
Hordhatom a webáruházban vásárolható fülbevalókat, ha egyébként fémérzékeny vagyok?
- Javasoljuk, hogy próbáld meg a nemesacél (304 jelölésű) fülbevaló alapú ékszereinket. Mindegyik fülbevalónk választható ilyen kivitelben. Ezek az ékszerek nagy valószínűséggel nem okoznak allergiát, ezeket az alaanyagokat fémérzékeny vásárlóink is hordhatják.

GARANCIA A TÜNDÉRKOMÓD WEBÁRUHÁZBAN

5+1 GARANCIÁT vállalva biztosítom számodra azt, hogy vásárlásod a TÜNDÉRKOMÓD webáruházban valóban kockázatmentes legyen! Ezzel 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy a kézhezvétel után nem leszel csalódott a megrendelt ékszerekben, és ha esetleg hiba csúszik a teljesítésben, megfelelőképpen orvosolni fogom azt! A törvényen kívül biztosított garancián túl az alábbi 5+1 pontos garanciát is beépítettem a rendszerbe, így biztos lehetsz benne: a TÜNDÉRKOMÓD-ban megbízhatsz!

Tehát ne feledd: ha bármilyen okból nem vagy elégedett, 14 napon belül bármikor visszaküldheted az ékszereket*!

És most lássuk az 5+1 pontos Garanciavállalást!

1. FOTÓGARANCIA:  az ékszerek a valóságban ugyanúgy néznek ki, mint a weboldalon közzétett fotókon, vagy még szebbek :)!

2. ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: ha a valóságban a megrendelt ékszer mégsem tetszik, vagy ajándékba szántad, és a megajándékozott másfajta ékszernek mégis jobban örült volna akkor kicserélem az ékszert (ha az  ékszer még nem volt viselve)!

3. EREDETISÉG GARANCIA: a TÜNDÉRKOMÓD WEBÁRUHÁZ Kft. garantálja, hogy a "Swarovski Elements kristállyal készült" jelzővel megjelölt ékszerek valóban SWAROVSKI ELEMENTS kristályokkal, a különböző fantázianevek alatt készített és forgalmazott ékszerek pedig a leírásban feltüntetett alapanyagokból készülnek. 

4. MINŐSÉGI GARANCIA: a webáruházban vásárolható ékszerek mindegyikét kézzel állítom össze, a lehető legnagyobb elvárható gondossággal. A kézzel végzett munkán felül a Swarovski Elements kristályok állandó minősége, a féldrágakövek, tenyésztett gyöngyök és fém ékszeralkatrészek minőségi kiválasztása, valamint a gyártási folyamatba illesztett belső ellenőrzések biztosítják ékszereink számára a magas minőségi színvonalat.

5. ELÉRHETŐSÉGI GARANCIA: Engem biztosan el tudsz érni a 06-30/6683-582 telefonszámon, vagy az info@tunderkomod.hu e-mail címen, munkaidőn kívül, vagy hétvégén is. Ha az adott pillanatban mégsem vagyok elérhető (pl. foglalt), és telefonszám-kijelzéssel hívtál, a lehető legrövidebb időn belül visszahívlak! Kérlek, vedd figyelembe, hogy munkanapokon 17 óra után, és hétvégén nem dolgozom, bár ha időm engedi, akkor is igyekszem a megrendelésekkel és a megkeresésekkel foglalkozni.

+1 "NÁLUNK NINCS LEHETETLEN" GARANCIA: Az ékszerek általános méretek szerint készülnek, ám amennyiben egyedi elképzelésed van, akkor jelezd nekem írásban, vagy hívj bátran, és garantálom, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy teljesüljön kívánságod! Nálam nincs lehetetlen :)!

Köszönöm, ha engem választasz ki arra, hogy elkészítsem számodra a kedvenc ékszered, vagy hogy segítsegek megtalálni a kedvenc ásványodat, és remélem, hogy a kézhez kapott termékeimmel maximálisan elégedett leszel!

Szeretettel: Mónika

 

* további részleteket a Szerződési feltételekben olvashatsz!

** a vásárlás napjának az a nap számít, amikor a megrendelt ékszert kézhez kaptad

Mentés