Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

BAK

A BAK, FÖLD (melankólikus) jegy. A föld jegyűekre jellemző, hogy a földön járnak, ezért valami kézzel fogható tevékenység illik hozzájuk. Szeretik a biztonságot, az állandóságot, nehezen változtatnak és a változásokhoz nehezen idomulnak, ugyanakkor kitartóak, jó értéklátásuk van. Stabil munkaerők, kiszámthatóak meglepetéseket nem okoznak.


9termék 19

Ha nem akkorák az álmaid, hogy megijedj tőlük, akkor az álmaid nem elég merészek - tartja a mondás.

Kívánság karkötő Aladdin lámpájával, ónixszal, a Bak egyik legfőbb szerencsekövével, és teklagyönggyel. Vigyázz mit kívánsz! Számolj vele, hogy teljesülhet :)!

Ásvány: 8 mm ónix (4 db)
Teklagyöngy színe: fehér
Teklagyöngy mérete: 8 mm
Strasszos köztes színe: kristályfehér
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. A kívánságlámpás függő formája a fotón láthatótól eltérhet!  

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

2 490 Ft

Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor a nyakadba akasztod, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... !
A BAK csillagjegyű hölgyek legerősebb védelmező kövéből, azaz onixből készült ez az őrangyal nyaklánc. 

 

Ásvány: 10-8-6 mm onix gyöngy. 

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

1 990 Ft

Több csillagjegyhez kapcsolódik, de a BAK egyik legfontosabb szerencseköve az ónix. 

Ásvány: Fekete ónix (angyalka teste 1 db 8 mm-es gyöngy)

Teklagyöngy színe: fekete

Teklagyöngy mérete: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük  (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, jelezd felénk. Kívánságra más méretben is elkészítjük.  

1 990 Ft
Hegyikristályból, az univerzális, minden pozitív hatást erősítő ásványból, a Bak csillagjegy szimbólumával díszítve készült karkötő. Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor viseled, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... :) !
1 990 Ft
Ónixból, a Bak csillagjegy egyik szerencsekövéből készült karkötő. Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor viseled, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... :) !
2 490 Ft
9termék 19