Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
TÜNDÉRKOMÓD WEBÁRUHÁZ
Cím:
1106 BUDAPEST, Fehér út 1/B.
Telefon:
Áruház neve:
Tündérkomód Ásványékszer
Adószám:
26703174-1-42
Cégjegyzék szám:
01-09-340119
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Nyilvántartásba vétel dátuma
2019.04.04.
Bankszámlaszám:
11702043-21456413-00000000
Kapcsolattartó neve:
TÜNDÉRKOMÓD KFT.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36306683582
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS futárszolgálat
mygls_api
A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, a szállítási idő a megrendeléstől számított 2-6 munkanap. Ha ezt a szállítási módot választja, a csomag útját a feladástól számítva a GLS online rendszerében is nyomon követheti. A GLS a kézbesítés előtti napon, majd annak reggelén e-mailt küld Önnek, mely tartalmazza a csomag várható szállítási idejét, a futár telefonszámát, illetve kapni fog egy egyedi azonosítót, mellyel az online rendszerbe belépve pontosíthatja a kért szállítási időt, vagy a szállítási címet.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 690 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
GLS Csomagpontok
gls_api_dropoffpoints
A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Kérje megrendelést GLS csomagpontba, és vegye át akkor, amikor Önnek kényelmes.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 390 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód, a szállítási idő a megrendeléstől számítva 2-6 munkanap.. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 090 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Packeta.hu
packeta_hu
CSAK ELŐRE UTALÁSSAL! A csomagodat már Packeta átvevőhelyekre, vagy Z-BOX-ba is kérheted, és akkor veszed át, amikor neked megfelel. Keresd meg a hozzád legközelebbi átvevőhelyet a több, mint 700 közül az országban! A csomagod útját folyamatosan nyomon követheted. A kiszállítási idő a megrendeléstől számított 2-6 munkanap.
Bővebb információk: https://www.packeta.hu/csomagatvetel
Átvevőhelyek: https://www.packeta.hu/atvevohelyek
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 590 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Házhozszállítás futárral (Sameday, Csomagpiac.hu)
csomagpiac_hu_api_homedelivery
A csomagszállítás háztól házig történik, a várható szállítási idő 2-6 munkanap. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 490 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Sameday, Easybox csomagautoma
csomagpiac_hu_api_pp
A csomagszállítás, csomagpontra vagy csomag automatába történik. Egyszerű, gyors, olcsó és környezettudatos csomagátvételi lehetőség. Ha megrendelésed bármely Csomagpiac-pont egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő Csomagpiac-pont automatái könnyen hozzáférhetőek Magyarország számos pontján 0-24 órában elérhetőek. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek a kiválasztott automatába. E-mail értesítést küldünk a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. Amikor a csomagot sikeresen elhelyeztük a kiválasztott automatába, a címzettet e-mail és viber/sms értesítésben tájékoztatjuk erről. Az e-mailben van egy QR-kód amivel ki tudja nyitni az automatát. A viber/sms-ben egy számokból betűkből álló kód van, amivel szintén ki tudja nyitni az automatát. 72 óráig tároljuk a küldeményeket az automatában, a címzett minden nap kap egy viber/sms értesítést, hogy vegye át a küldeményét. Ha nem vette át 72 órán belül, akkor a csomag vissza lesz szállítva a feladónak. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 290 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
MPL házhozszállítás
csomagpiac_hu_api_homedelivery
Házhozszállítás MPL futárral. A szállítási idő 2-7 munkanap.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
17 999  Ft
1 590 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvéttel
Utánvét választása esetén a megrendelés végösszege a átvételkor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával, az automatáknál bankkártyával fizetendő. (Az utánvét költsége a szállítási díjon felül: +400 Ft)
Előre utalással
A csomagot a megrendelés összegének bankszámlánkra való beérkezése után adjuk szállításra, az Ön által kért szállítási módon. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelést visszaigazoló e-mailben fogja megtalálni.
Bankkártyás fizetés
Vásárlás során a SimplePay felületén fizetheted ki a rendelésed. A fizetés közvetlenül az OTP Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!