Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

IKREK

IKREK

május 21. - június 21.

 

Az Ikrek kettős jegy, de egyáltalán nem arról van szó, hogy kétszínűek vagy kettős személyiségek lennének, ez ettől sokkal összetettebb dolog náluk :). A legtöbbjüknek talán az a mottója, hogy: 

"EGYSZERŰ EMBER VAGYOK, CSAK BONYOLULTAN GONDOLKODOM"

Ilyen vagy, ha Ikreknek születtél:

Ikrekként nem egyszerű az életed, de ezt nagyon jól tudod leplezni. Magabiztos mosolyoddal mindenkit leveszel a lábáról, de keveseknek engedsz bepillantást az álarcod mögé. Egyszerűen nem tudsz "nem"-et mondani, egészen addig, amíg a másik vissza nem él a bizalmaddal, ha viszont ez megtörténik, akkor egy pillanat alatt kilépsz az életéből. Mindenki imádja a társaságod, veled mindig nagy a pörgés, és sohasem unatkozol, és másokat sem hagysz ki a buliból :). Érted a tréfát, és szereted is, önfeledten tudsz magadon is nevetni, és azért sohasem sértődsz meg, ha mások is veled együtt nevetnek. Őszinte vagy, néha még akkor is, amikor nem volna szabad, és ebből nyilván jó kis konfliktusok szoktak kerekedni. Azonban a szavak mestere vagy, így ha ki akarod engesztelni a másikat, minden magyarázkodás nélkül egy fél mondattal el is tudod hitetni vele, hogy nem is úgy mondtad, ahogy hallotta.... És elhiszi. És másodjára is elhiszi. És századjára is.

Lételemed a spontaneitás, szabadságra és térre van szükséged minden területen, a kötöttségekkel téged csak elveszíteni lehet. Az egyetlen állandó dolog az életedben a változás. Az életet egy nagy kalandnak fogod fel, szeretsz és mersz is kockáztatni, annak ellenére, hogy sokszor tudod, óriási a tét, de valahogy mindig ráérzel, és többször jössz ki győztesként a rizikós helyzetekből, mint nem.

Mit kell tudni az Ikrekről más csillagjegyeknek?

Ha egy Ikrek a bizalmába fogad, akkor bekerülsz a "Belső Kör"-be, onnantól kezdve szinte alanyi jogon bármit megtesz érted az Ikrek, de vigyázz, ha egyszer kikerülsz onnan, akkor az végleges, amit ő egyszer elenged, annak már nincs helye többé az életében. Náluk a bizalom a kapcsolat alapja, aminek oda-vissza működnie kell.Egy Ikrek mellett arra készülj, hogy ne készülj semmire, az élet tele lesz meglepetésekkel. Ha bajba kerül, résen kell lenned, mert soha nem kér segítséget, de titkon számít rá, hogy felajánlod kérés nélkül is a segítséged!

 


10termék 110

Ha olyan vagy, mint én, akkor egyszerre száz dolgot csinálsz, és azt veszed észre, hogy mégis, mintha nem csinálnál semmit, mert semmivel sem haladsz előre. Hiába rajzolok egyébként profi szinten "fontos-sürgős" mátrixokat, meg rendszerezem a teendőimet cuki matricákkal vezetett határidőnaplóban, elméletben hatékony vagyok, de gyakorlatban... uhhh... Ezer tuti jó, megkezdett és félbehagyott ötlet és projekt van ebben a pillanatban is előttem. Naná, hogy az ásványok között is kerestem olyat, ami segíthet, így jutottam el a gránáthoz, amiről amellett, hogy az Ikrek egyik legfontosabb szerencseköve, azt tartják, hogy segít tűpontosan a fontosra fókuszálni, így ha kitűzöl magad elé egy célt, akkor arra ösztönöz, hogy addig dolgozz rajta, amíg el nem éred a 100%-os eredményt. Így került egy kis gránát oszlop a számítógépem mellé, és egy új karkötő a többi mellé a karomra, egy egyszerű, "mindenmentes", csak gránát karkötő is.

 

Felhasznált ásvány: 8 mm-es gránát

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 990 Ft
Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor a nyakadba akasztod, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... !
Az IKREK csillagjegyű hölgyek legerősebb védelmező kövéből, azaz gránátból készült ez az őrangyal nyaklánc.
1 990 Ft
Beyonce száma, a "Me, Myself and I" jellemző erre az idén márciustól kezdődő időszakra: az lesz jó, amit Te csinálsz, amit egyedül csinálsz, amit magad teszel meg magadért. Ideje a kezedbe venned a sorsod: ha kérdezel, magadtól kérdezd, ha kételkedsz, csak magadra hallgass, most Te leszel önmagad legjobb tanácsadója.
És hogy miért lesz ez az elkövetkezendő időszak? Március 06-án az Uránusz a 12. házba lép, ami a magány háza, azokban a munkákban leszel a legsikeresebb, amit egyedül csinálsz, és mivel ez a következő 7 évet (!) meghatározza, akár új szakma, új nyelv, új magánéleti fordulat és szóba jöhet.
Készülj, mert jó kis időszak lesz, de senki nem vezet majd, csak az a kis legbelső hang, aminek a felerősítéséhez használd a gránátot (ami a legfőbb köved), a rózsakvarcot (új lehetőségek) és az akvamarint (új lehetőségek tűpontos felismerése).

Felhasznált ásványok: 

- gránát (sötétbordó): 8 mm

- rózsakvarc (rózsaszín): 8 mm

- akvamarin (világoskék): 8 mm

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 990 Ft
Gránátból, az Ikrek csillagjegy egyik szerencsekövéből készült karkötő. Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor viseled, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... :) !
2 490 Ft
Hegyikristályból, az univerzális, minden pozitív hatást erősítő ásványból, az Ikrek csillagjegy szimbólumával díszítve készült karkötő. Kívánj valamit minden egyes alkalommal, amikor viseled, és hagyd, hogy megtörténjen a csoda... minden nap.... :) !
1 990 Ft
10termék 110