Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

5+1 GARANCIA, hogy 100%-ig megbízhass a bennünk!

 

5+1 GARANCIÁT vállalva biztosítjuk számodra azt, hogy vásárlásod a TÜNDÉRKOMÓD webáruházban valóban kockázatmentes legyen! Ezzel 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy a kézhezvétel után nem leszel csalódott a megrendelt ékszerekben, és ha esetleg hiba csúszik a teljesítésben, megfelelőképpen orvosoljuk azt! A törvényen kívül biztosított garancián túl az alábbi 5+1 pontos garanciát is beépítettük rendszerünkben, hogy biztos lehetsz benne: a TÜNDÉRKOMÓD-ban megbízhatsz!

Tehát ne feledd: ha bármilyen okból nem vagy elégedett, 14 napon belül bármikor visszaküldheted az ékszereket*!

És most lássuk az 5+1 pontos Garanciavállalásunkat!

1. FOTÓGARANCIA:  az ékszerek a valóságban ugyanúgy néznek ki, mint a weboldalon közzétett fotókon, vagy még szebbek :)!

2. ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: ha a valóságban a megrendelt ékszer mégsem tetszik, vagy ajándékba szántad, és a megajándékozott másfajta ékszernek mégis jobban örült volna akkor kicseréljük az ékszert (ha az  ékszer még nem volt viselve)!

3. EREDETISÉG GARANCIA: cégünk, a TERRA MANDALA PLUS Kft. garantálja, hogy a "Swarovski Elements kristállyal készült" jelzővel megjelölt ékszerek valóban SWAROVSKI ELEMENTS kristályokkal, a különböző fantázianevek alatt készített és forgalmazott ékszerek pedig a leírásban feltüntetett alapanyagokból készülnek. 

4. MINŐSÉGI GARANCIA: a webáruházban vásárolható ékszerek mindegyikét kézzel állítottuk össze, a lehető legnagyobb elvárható gondossággal. A kézzel végzett munkán felül a Swarovski Elements kristályok állandó minősége, a féldrágakövek, tenyésztett gyöngyök és fém ékszeralkatrészek minőségi kiválasztása, valamint a gyártási folyamatba illesztett belső ellenőrzések biztosítják ékszereink számára a magas minőségi színvonalat.

5. ELÉRHETŐSÉGI GARANCIA: Webáruházunk Ügyfélszolgálatát biztosan el tudod érni a 06-30/6683-582 telefonszámon, vagy az info@terramandala.hu e-mail címen, munkaidőn kívül, vagy hétvégén is. Ha az adott pillanatban mégsem érhető el Ügyfélszolgálati telefonszámunk (pl. foglalt), és telefonszám-kijelzéssel hívtál minket, a lehető legrövidebb időn belül visszahívunk!

+1 "NÁLUNK NINCS LEHETETLEN" GARANCIA: Webáruházunkban az ékszereink általános méretek szerint készülnek, ám amennyiben egyedi elképzelésed van, akkor jelezd felénk írásban, vagy hívd a kollégánkat ügyfélszolgálatunkon, és garantáljuk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljesüljön kívánságod! Nálunk nincs lehetetlen :)!

 

* további részleteket a Szerződési feltételekben olvashatsz!

** a vásárlás napjának az a nap számít, amikor a megrendelt ékszert kézhez kaptad