Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

5+1 GARANCIA, hogy 100%-ig megbízhass a bennünk!

 

5+1 GARANCIÁT vállalva biztosítom számodra azt, hogy vásárlásod a TÜNDÉRKOMÓD webáruházban valóban kockázatmentes legyen! Ezzel 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy a kézhezvétel után nem leszel csalódott a megrendelt ékszerekben, és ha esetleg hiba csúszik a teljesítésben, megfelelőképpen orvosolni fogom azt! A törvényen kívül biztosított garancián túl az alábbi 5+1 pontos garanciát is beépítettem a rendszerbe, így biztos lehetsz benne: a TÜNDÉRKOMÓD-ban megbízhatsz!

Tehát ne feledd: ha bármilyen okból nem vagy elégedett, 14 napon belül bármikor visszaküldheted az ékszereket*!

És most lássuk az 5+1 pontos Garanciavállalást!

1. FOTÓGARANCIA:  az ékszerek a valóságban ugyanúgy néznek ki, mint a weboldalon közzétett fotókon, vagy még szebbek :)!

2. ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: ha a valóságban a megrendelt ékszer mégsem tetszik, vagy ajándékba szántad, és a megajándékozott másfajta ékszernek mégis jobban örült volna akkor kicserélem az ékszert (ha az  ékszer még nem volt viselve)!

3. EREDETISÉG GARANCIA: a TÜNDÉRKOMÓD WEBÁRUHÁZ Kft. garantálja, hogy a "Swarovski Elements kristállyal készült" jelzővel megjelölt ékszerek valóban SWAROVSKI ELEMENTS kristályokkal, a különböző fantázianevek alatt készített és forgalmazott ékszerek pedig a leírásban feltüntetett alapanyagokból készülnek. 

4. MINŐSÉGI GARANCIA: a webáruházban vásárolható ékszerek mindegyikét kézzel állítom össze, a lehető legnagyobb elvárható gondossággal. A kézzel végzett munkán felül a Swarovski Elements kristályok állandó minősége, a féldrágakövek, tenyésztett gyöngyök és fém ékszeralkatrészek minőségi kiválasztása, valamint a gyártási folyamatba illesztett belső ellenőrzések biztosítják ékszereink számára a magas minőségi színvonalat.

5. ELÉRHETŐSÉGI GARANCIA: Engem biztosan el tudsz érni a 06-30/6683-582 telefonszámon, vagy az info@tunderkomod.hu e-mail címen, munkaidőn kívül, vagy hétvégén is. Ha az adott pillanatban mégsem vagyok elérhető (pl. foglalt), és telefonszám-kijelzéssel hívtál, a lehető legrövidebb időn belül visszahívlak! Kérlek, vedd figyelembe, hogy munkanapokon 17 óra után, és hétvégén nem dolgozom, bár ha időm engedi, akkor is igyekszem a megrendelésekkel és a megkeresésekkel foglalkozni.

+1 "NÁLUNK NINCS LEHETETLEN" GARANCIA: Az ékszerek általános méretek szerint készülnek, ám amennyiben egyedi elképzelésed van, akkor jelezd nekem írásban, vagy hívj bátran, és garantálom, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy teljesüljön kívánságod! Nálam nincs lehetetlen :)!

Köszönöm, ha engem választasz ki arra, hogy elkészítsem számodra a kedvenc ékszered, vagy hogy segítsegek megtalálni a kedvenc ásványodat, és remélem, hogy a kézhez kapott termékeimmel maximálisan elégedett leszel!

Szeretettel: Mónika

 

* további részleteket a Szerződési feltételekben olvashatsz!

** a vásárlás napjának az a nap számít, amikor a megrendelt ékszert kézhez kaptad