Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÚJDONSÁGOK 2024.02.01-02.29

38termék 120
Amikor megtudtam, hogy a vulkanit másik neve "que sera", napokig gondolkoztam rajta, hogy honnan is ismerős ennyire ez a kifejezés.... Aztán leesett, hogy Nagyikám egyik kedvenc dalának ez volt a címe, és emlékszem, hogy rongyosra hallgatta a kazettát, aminek a közepén volt ez a dal, és sose felejtem el, a két kezét maga mellett tartva, forgott-táncolt a szobában, és együtt énekeltük, hogy "kesssszerá, szeráááá, vadevövibillllllbibííííí" :D (mentségemre szóljon, hogy csak 8 éves voltam, és nem álltam az angol tudásom magaslatán, a que sera-ról pedig csak annyit tudtam, hogy külföldiül van :)....), de később aztán Koncz Zsuzsától azt is tudtuk, hogy ez magyarul azt jelenti, hogy: "ahogy lesz, úgy lesz, a jövőd nem sejtheted...".
Azóta eltelt 35 év, és rátaláltam az igazi que serára, azaz a vulkanitra, ami pont a jövővel kapcsolatos bizonytalanságot tudja eloszlatni (furcsa, ugye?), hiszen a tisztánlátás képességét adhatja viselőjének, és azt a biztonságot, amit csak a HIT adhat az embernek. Segít abban, hogy életedet a tudatosság vezérelje, hogy bízz a felsőbb hatalmakban, és tudd, hogy bár az igaz, hogy "ahogy lesz, úgy lesz", de az biztos, hogy a jövő a mától jobb lesz.
A vulkanitot most roppantott hegyikristállyal egészítettem ki, mely nem csak a szépségét emeli ki, de a hatását is erősíti.

 

Ásványok mérete: 8 mm

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.


Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft
Ha úgy érzed, hogy már kimerültél teljesen, hogy már nincs több energiád, próbáld ki a vulkanitot, melyről azt tartják, hogy olyan, mint egy szünetmentes tápegység, tehát akkor aktiválja a tartalékaidat, amikor szükséges. Ráadásul olyan tartalékaidat, amikről lehet, hogy nem is tudtál eddig, legyenek azok akár anyagi dolgok, vagy a szervezeted tartalékai, esetleg olyan lehetőség, ami mellett elmentél volna. Arra ösztönöz, hogy ne add fel, tarts ki még egy kicsit, és abban is segít, hogy a kitartásod meghozza gyümölcsét. Segítségével bevállalod azt a túlórát, amihez már nagyon nincs kedved, aztán kiderül, hogy a főnököd pont ezt méltányolja, és még egy kis fizetésemelést is kapsz, vagy ha vállalkozó vagy, akkor rájössz, hogy nem számláztál le egy megrendelést, amit már régen teljesítettél, de az is lehet, hogy a netes társkeresésből való végleges kiábrándultság előtt még utoljára válaszolsz egy kapott üzenetre, és álmaid pasija jelenik meg a randin. Bármi, bármikor, akár az utolsó előtti pillanatban is megtörténhet.
A színét nagyon nehéz meghatározni ennek a különleges ásványnak, próbáltam úgy fotózni, hogy leginkább visszaadja a valódi színeit, hogy látszódjék a bézs, a kávébarna, az acélszürke, a sötét pasztellila és a fekete lenyűgöző harmóniája.

 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

4 490 Ft

Ametiszt, a nyugalom köve: oldja a stresszt, lecsillapítja az ingerlékenységet, eloszlatja a haragot, oldja a feszültséget, a félelmet és a szorongást.

Ásvány: kb. 6x8-10 mm-es sötét ametiszt pebble 

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

3 490 Ft

Hogyan vonzza a jáde a bőséget? Úgy, hogy segít felismerni magadban az igazi képességeidet, segít kitűzni a céljaidat, ezek ismeretében pedig lépésről lépésre fel tudod építeni az utat, amivel bőséget teremthetsz magad köré, mind az anyagiakban, mind a lelkedben.
Ha nem szeretsz ékszert viselni, de szeretnéd érezni és használni a jáde energiáját, válaszd ezt a jáde marokkövet! Tartsd ezt a fiolát az asztalodon, az autódban, a táskádban, vagy bárhol, ahol sokat tartózkodsz, és a jáde felerősíti azon törekvéseidet, melyet anyagi jóléted érdekében teszel.

A jáde mindenkinek ajánlott, de a Mérlegeknek az egyik legfontosabb szerencseköve, így számukra az élet minden területén pozitív hatásokat hozhat.

 

 

 

3 490 Ft

Gyönyörű és mély jelentéssel bíró szelenit korong: a lótusz a tisztaságot és az újjászületést szimbolizálja, a meditáló Buddha üzenete pedig az, hogy  a belső béke és megvilágosodás a belső utazások során érhető el. A korongot használhatod meditációhoz, tértisztításhoz és az ásványaid feltöltéséhez egyaránt.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 8 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 

3 990 Ft

Az életfa-szimbólum számos jelentése közül az egyik az, hogy a változások felé haladó úton a mában való stabilitást szimbolizálja.

A szelenit általános hatása:

A szelenitnek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a kristálygyógyászatban, hiszen selymes fénye és puha szerkezete ellenére nagyon erős ásvány. Már szinte varázslatosan tiszta rezgésekkel rendelkezik, és különlegessége, hogy önmagát tisztítja, valamint képes a körülötte lévő tér energetikai tisztítására is, beleértve minden élőlény (ember, állat, növény) energiáját, és az ásványokét is. Ez a 12 cm-es szelenit korong méretéből adódóan kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több ásványodat, ásványékszeredet is közvetlenül tudd rajta tisztítani-tölteni, és nem csak energetikailag lesznek tisztábbak, hanem a fizikai szennyeződésekkel szemben is ellenállóbbak lesznek (akár még az ezüst-arany ékszer is). A nappaliba vagy a hálószobába helyezve tisztítja a tér energiáját, jó közérzetet, nyugodt pihenést és alvást biztosít , és közreműködhet a családi béke helyreállításában-erősítésében is.

 

4 990 Ft

A szelenit rúd egyaránt használható:

- energiablokk-oldásra

- tértisztításra

- meditációra

- ásványok energetikai tisztítására és feltöltésére.

A szelenit rudak képesek az energiát a csúcsukon keresztül összpontosítani, így a kezelendő pontra fókuszálnak. Képes megtisztítani, megvédeni és felölteni a teret, az élő szervezetet, valamint a többi ásványt is. Semlegesíti a negatív energiákat, és elősegíti a pozitív energia áramlását. A szelenit felerősíti a ráhelyezett ásványok energiáját, így tökéletes az ékszerek és más ásványok újraaktiválására és feltöltésére.

A szelenit rúd használata:

- a szervezetben lévő energiablokk oldásához naponta óvatosan masszírozd át a testednek azt a részét, ahol feszültséget érzel

- meditáció közben tartsd a kezedben, és elmélyíti a meditációt

- tedd az ásványaid, ékszereid közé, és megtisztítja/feltölti azokat.

2 490 Ft
Ha úgy érzed, hogy több örömet és boldogságot szeretnél az életedbe, ha szeretnéd a dolgokat könnyebben venni, vagy a hétköznapokat is ünnepként megélni, adj egy esélyt az eperkvarcnak, melyet az "Öröm Kövé"-nek is tartanak, és számtalan módon segíthet abban, hogy elengedd a negatív gondolatokat, és rózsaszínben lásd a világot!
Az eperkvarc hatása:
- növeli az optimizmust és serkenti a pozitív gondolkodás
- csökkenti a depressziós hangulatot, a depressziós tüneteket
- segít felismerni az élet apró örömeit
- segít megerősíteni a kapcsolatainkat a szeretteinkkel.
Tipp az eperkvarc használatához
Eperkvarc mantra - naponta mondd el ezt a rövid mantrát, miközben az eperkvarcot a tenyeredben tartod: "Boldog vagyok. Kipihent vagyok. Készen állok arra, hogy több örömet, és boldogságot hívjak az életembe. Hálás vagyok a hétköznapokért."
Mire figyelj az eperkvarc vásárlásakor?
Sokan összekeverik a cseresznyekvarccal, ami egy mesterséges, üvegből készült ásványutánzat. Az eperkvarc a cseresznyekvarccal szemben sokkal homogénabb, és mélyebb színű.

 

 

2 490 Ft

A heliotrópnak számos mágikus hatást tulajdonítanak, ezek közül az egyik legérdekesebb az, hogy a középkorban úgy tartották róla, hogy befolyásolni lehet vele az időjárást, képes esőt hozni, vagy kordában tartani a szelet. Talán pont ezért is kapcsolódik a gyógyító hatása azokhoz a betegségekhez, melyek az időjáráshoz kapcsolódnak:

- segíthet az időváltozás okozta fejfájáson,

- a rossz időjárás okozta depresszión

- a frontérzékenységen

- és a frontokhoz kapcsolódó vérnyomás-ingadozáson.

Ezenkívül vértiszító hatását is elismerik azok, akik hisznek az ásványok erejében, ezért gyakran javasolják vérszegénység esetén, de immunerősítőként is ismert.

A gyökércsakrához kapcsolódik, így segíthet olyankor is, amikor gyakran érzünk félelmet, bizonytalanságot, vagy úgy érezzük, hogy nincs energiánk.

250 Ft
Albert Einstein azt mondta, hogy egy átlagos ember az agyának csupán a 10%-át használja, a többi terület teljesen kiaknázatlan, azaz sokkal többre lennénk képesek, mint amennyit egyáltalán el tudunk képzelni magunkról. Azóta Einsteinnek ezt a kijelentését már máshogyan értelmezik, de abban általában a tudósok is egyetértenek, hogy agyunk és érzékeink valószínűleg a világ csak egy szeletét tudják érzékelni és befogadni, biztosan vannak olyan területek, melyek ugyan itt vannak körülöttünk, melyekkel együtt élünk, de megfelelő “szenzorok” hiányában tudomást sem veszünk róluk. Akiknek fejlettebb a hatodik érzéke, néha bepillantást nyerhetnek ebbe az érzéken túli ismeretlen világba, és aki hisz is a megérzéseiben, számos előnyét látja ennek a képességnek. Úgy tartják, hogy ez a képesség minden embernek rendelkezésére áll, mégis csak kevesen tudják használni ezeket az érzékeiket, de különböző technikákkal fejleszthetőek.

Az indigo gabbro hatása

Ez a különleges ásvány, az indigo gabbro kiváló szövetséges lesz majd a spirituális életben, akár csak most kezdtél el érdeklődni a téma iránt, akár már magasabb szinten vagy benne. Segít abban, hogy átlépd az emberi érzékekkel felfogható és az azon túli világ határát, lehetővé teszi az intuitív és a pszichés képességek fejlesztését. Kiválóan alkalmas a hatodik érzék fejlesztésére. Az összes elem energiájához kapcsolódik, így fogékonyabbak leszünk a körülöttünk lévő teljes világ, beleértve az állatok és a növények jelzéseire. (Végre sosem marad el majd a viráglocsolás.) Úgy tartják róla, hogy nem csak kiszűri, és elnyeli a környezetünkből érkező, minket ért negatív és káros energiákat (beleértve az elektromágneses sugárzát, a rossz szándékot és a negatív gondolkodást), hanem megtisztítja és pozitívvá alakítja őket. Segíti az álmokból való tanulást, segít felidézni és értelmezni őket, ezért ha nem zavar, akkor éjszakára is magadon hagyhatod. Intenzívebbé teszi a meditációt, aki meditált már indigo gabbroval a kezében, felejthetetlen élményként írja le azt a gyengéd energiát, egységet és harmóniát, melyet átélt a meditáció alatt. Ha nyitott vagy rá, hogy a lelkedben rejlő legmagasabb lehetőséget a fizikai valóságban is megéld, mindenképpen szerezz be egy indigo gabbrot valamilyen formában.

 

290 Ft

A jáspis olyan energialöketet ad, mint az adrenalin: növeli a kitartásod és az állóképességed, és nem tudod szem elől téveszteni a célodat. A gyökércsakrához kapcsolódik, egyensúlyt biztosít és bátorságot kölcsönöz, egy igazi harcost varázsol belőled, színével pedig szenvedélyre és bujaságra ösztönöz. Lehetővé teszi, hogy szembenézz a valós vagy valótlan félelmeiddel, és azt is, hogy kezeld őket. Hozzásegít a lelki béke és a teljesség érzéséhez. Jelenlétedet erősíti a pillanatban, és segít abban, hogy ne gondold túl a jövővel kapcsolatos aggodalmaidat. 

Tippek a jáspis használatához, avagy mikor használj jáspist?

- tégy egy jáspist a párnád vagy az ágyad alá, hogy jobban fel tudd idézni az álmaidat

- tégy egy jáspis követ a zsebedbe, hogy energiával töltsön fel a nap folyamán

- masszírozd a hátad alsó részét egy jáspis kővel, a szexuális érzékek fokozása érdekében

- tégy egy jáspis követ az asztalodra, hogy segítse a munkádra való összpontosítást.

Mindenki számára ajánlott, a KOS csillagjegyű hölgyeknek pedig az egyik legfontosabb szerencseköve.

1 990 Ft

Egy szobor azoknak, akik békét és megnyugvást keresnek az életben, vagy akik saját meditációs képességeiket szeretnék fejleszteni. A Buddha, ebben a meditációs pózban a koncentrációt közvetíti, így a szeme csukva van.

Tedd abba a helyiségbe, ahol meditálni vagy relaxálni szoktál, hogy energiája erősítse a spirituális tudatod. A spirituális oltárad egyik alapdarabja is lehet, de kis méretének köszönhetően az íróasztalodon is tarthatod.

2 990 Ft

A fekete turmalin az egyik legerősebb védelmező hatású ásvány, úgy óv meg minden negatív hatástól, mintha egy láthatatlan védőburok lenne körülötted. A régi időkben olyannyira hittek a védelmező hatásában, hogy a mágusok és a "varázslók" fekete turmalint használtak arra, hogy a rituálék közben megvédjék magukat a negatív hatalmaktól. 

A turmalin hatása

- védelmez és megóv a negatív energiáktól

- tiszta gondolatokat ébreszt és semlegesíti a negatív gondolatokat

- segíti a fókuszálás

- nem hagyja, hogy félelem alapon hozd meg a döntéseidet

- segíti az immunrendszer működését

- védelmez az elektromágneses sugárzással szemben

- fájdalomcsillapítóként tartják számon.

Hogyan és mire használhatod a fekete turmalint?

- fájdalom esetén tedd a fájó testrészre

- tartsd a kezedben meditáció közben

- tedd az ágyad mellé az éjszakai rémálmok ellen

- tedd a számítógéped vagy a tévé mellé, hogy semlegesítse a káros elektromágneses sugárzást

- tedd a nappaliba, hogy biztonságos otthont teremtsen

- tartsd az autódban a biztonság közlekedés érdekében

- tegyél egyet a táskádba, hogy megóvjon a mindennapi káros energiáktól.

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers turmalint.

990 Ft

A fekete turmalin az egyik legerősebb védelmező hatású ásvány, úgy óv meg minden negatív hatástól, mintha egy láthatatlan védőburok lenne körülötted. A régi időkben olyannyira hittek a védelmező hatásában, hogy a mágusok és a "varázslók" fekete turmalint használtak arra, hogy a rituálék közben megvédjék magukat a negatív hatalmaktól. 

A turmalin hatása

- védelmez és megóv a negatív energiáktól

- tiszta gondolatokat ébreszt és semlegesíti a negatív gondolatokat

- segíti a fókuszálás

- nem hagyja, hogy félelem alapon hozd meg a döntéseidet

- segíti az immunrendszer működését

- védelmez az elektromágneses sugárzással szemben

- fájdalomcsillapítóként tartják számon.

Hogyan és mire használhatod a fekete turmalint?

- fájdalom esetén tedd a fájó testrészre

- tartsd a kezedben meditáció közben

- tedd az ágyad mellé az éjszakai rémálmok ellen

- tedd a számítógéped vagy a tévé mellé, hogy semlegesítse a káros elektromágneses sugárzást

- tedd a nappaliba, hogy biztonságos otthont teremtsen

- tartsd az autódban a biztonság közlekedés érdekében

- tegyél egyet a táskádba, hogy megóvjon a mindennapi káros energiáktól.

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers turmalint.

1 990 Ft

Energia, kitartás, bátorság, állóképesség és erő: a jáspis segítségével bármivel szembenézhetsz. Olyan energialöketet ad, mint az adrenalin: növeli a kitartásod és az állóképességed, és nem tudod szem elől téveszteni a célodat. A gyökércsakrához kapcsolódik, egyensúlyt biztosít és bátorságot kölcsönöz, egy igazi harcost varázsol belőled, színével pedig szenvedélyre és bujaságra ösztönöz. Lehetővé teszi, hogy szembenézz a valós vagy valótlan félelmeiddel, és azt is, hogy kezeld őket. Hozzásegít a lelki béke és a teljesség érzéséhez. Jelenlétedet erősíti a pillanatban, és segít abban, hogy ne gondold túl a jövővel kapcsolatos aggodalmaidat. 

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers jáspis követ.

Mindenki számára ajánlott, a KOS csillagjegyű hölgyeknek pedig az egyik legfontosabb szerencseköve.

1 490 Ft
A merlinit igazi, tényleg IGAZI varázskő, a varázslók kövének is nevezik: Artúr király kora óta minden valamire való mágus zsebében/polcán ott lapul egy belőle. Összeköt a felsőbb hatalmakkal, olyan dolgokba enged betekintést, amelyet csak a kiválasztottak láthatnak, de vigyázz! Rajtad múlik, hogy a kapott tudással mit kezdesz. Ha bölcsen használod a követ és tanításait, könnyedén elérheted mindazt, amire eddig csak vágytál.
Ezek a lapos merlinit marokkövek kiválóan használhatóak a hétköznapok kis varázslataihoz, ajánlom gyakorlott mágusnők és kevésbé gyakorlott varázstanoncok részére is :).

A nyers ásványokról úgy tartják, hogy még intenzívebben hatnak, ezért ha gyors változást akarsz, érdemes lehet beszerezned egy ilyen nyers merlinitet.

 

1 990 Ft

A narancs kalcit kirobbanó energiája azonnali cselekvésre ösztönözve szinte tüzet gyújt a lelkedben, éppen ezért a motiváció és a célkitűzések ásványának tartják. Tavasszal pont jól jön a segítsége, amikor a téli punnyadáson még nem jutottunk túl, de már fel kellene venni az ébredő világ gyorsuló ritmusát. Segít feladni a berögzült rossz szokásainkat, és mély, teremtő meditációt biztosít.

A narancs kalcit használata: tartsd magadnál napközben, éjszakára pedig tedd az ágyad mellé, de meditálhatsz is vele, például így:

MEDITÁCIÓ NARANCS KALCITTAL

Először is egy fehér gyertya meggyújtásával vagy szantálfüstölővel tisztítsd meg a teret, majd fogd a kezedbe a narancs kalcit követ. Hunyd be a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, és hagyd, hogy lenyugodjon a légzésed. Kezdd el sorba venni, hogy mik azok a feladatok vagy tevékenységek, melyeket el kell végezned ahhoz, hogy jobban érezd magad, legyen ez a munka vagy a magánélet területe. Egyesével menj rajtuk végig, és lásd, hogy túl vagy már rajtuk, érezd az elégedettséget, éld bele magad az új helyzetbe, minél több érzékszervedet bevonva a meditációba. Ezt az érzést veszi át a narancs kalcit, és a későbbiekben így tudsz majd motivációt és erőt meríteni belőle. Ha a meditáció során a teendőid végére értél, adj hálát az eredményeidért, és három mély levegővétel után nyisd ki a szemed.

 

 

 

1 290 Ft

Riadtál már fel arra éjszaka, hogy olyan érzésed van, mintha zuhannál? Úgy tartják, hogy ennek az érzésnek az asztrálutazáshoz van köze, azaz a lelkünk kilép a testünkből, vagyis ilyenkor éppen elhagyni készül a testünket, de a testünk még nem tud ellazulni, ezért visszarántja. Ha neked is szokott lenni ilyen érzésed, érdemes egy purpurit követ tenned az ágyad alá, mert azt tartják róla, hogy támogat és vezet az asztrálutazás során, és segít abban, hogy teljes tudatodban maradj közben.

A purpuritot a felemelkedés kövének is tartják. A koronacsakrához kapcsolódik, így szorosan kapcsolatban áll a spirituális és lelki fejlődéssel, és kapcsolatot teremt az univerzum energiájával a magasabb célok elérése érdekében. Meditáció közben segít a felsőbb énedhez kapcsolódni, de úgy, hogy közben biztonságban leszel, így félelem nélkül tapasztalhatsz meg akár élénkebb látomásokat is. 

3 990 Ft
A vanadinit egy különleges és ritka spirituális ásvány. Azt tartják róla, hogy szorosan kapcsolódik Freyához, a szerelem és szépség skandináv istennőjéhez. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy arra ösztönöz, hogy ne csak álmodozz a vágyaidról, hanem konkrét lépéseket is tegyél azok elérése érdekében.

A vanadinit hatása:

Fokozza a vitalitást, az állóképességet és az elszántságot, tüzes energiája pedig serkenti a szakrális csakrát és felébreszti az érzékiséget. Segít abban, hogy összhangba kerülj a vágyaiddal. Bátorságot kölcsönöz, de nem hagyja, hogy fejjel menj a falnak, pont annyi kockázatot tudsz majd vállalni, mellyel a biztonság határán belül maradsz.
Elterjedt róla, hogy azoknak is hasznos,  akik hajlamosak a túlköltekezésre, mert segít átgondolni a pénzhez való viszonyunkat, megtanít bánni a pénzzel.
Fokozza a kreativitást is, és segít leküzdeni az unalmat és a monotonitást a mindennapi teendők során.
Tinédszerek számára is ajánlott ásvány, mert segíti a pubertás során felmerülő hormonális változásokat, csillapítja azok mellékhatásait, de bármilyen más problémás hormonális időszak alatt érdemes egyet magunk mellett tartani, mint például a várandósság vagy a menopauza.
Ha a hálószobába teszed, fokozza a szexuális energiákat, a hosszú kapcsolatok esetében pedig újra feléleszti a vágyat.
5 990 Ft
Nincs raktáron
A vanadinit egy különleges és ritka spirituális ásvány. Azt tartják róla, hogy szorosan kapcsolódik Freyához, a szerelem és szépség skandináv istennőjéhez. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy arra ösztönöz, hogy ne csak álmodozz a vágyaidról, hanem konkrét lépéseket is tegyél azok elérése érdekében.

A vanadinit hatása:

Fokozza a vitalitást, az állóképességet és az elszántságot, tüzes energiája pedig serkenti a szakrális csakrát és felébreszti az érzékiséget. Segít abban, hogy összhangba kerülj a vágyaiddal. Bátorságot kölcsönöz, de nem hagyja, hogy fejjel menj a falnak, pont annyi kockázatot tudsz majd vállalni, mellyel a biztonság határán belül maradsz.
Elterjedt róla, hogy azoknak is hasznos,  akik hajlamosak a túlköltekezésre, mert segít átgondolni a pénzhez való viszonyunkat, megtanít bánni a pénzzel.
Fokozza a kreativitást is, és segít leküzdeni az unalmat és a monotonitást a mindennapi teendők során.
Tinédszerek számára is ajánlott ásvány, mert segíti a pubertás során felmerülő hormonális változásokat, csillapítja azok mellékhatásait, de bármilyen más problémás hormonális időszak alatt érdemes egyet magunk mellett tartani, mint például a várandósság vagy a menopauza.
Ha a hálószobába teszed, fokozza a szexuális energiákat, a hosszú kapcsolatok esetében pedig újra feléleszti a vágyat.
7 490 Ft
38termék 120