Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ANGYALI SUGALLAT szerafinit pebble karkötő
ANGYALI SUGALLAT szerafinit pebble karkötő
4 990 Ft

ANGYALI SUGALLAT szerafinit pebble karkötő

Ha angyali segítségre van szükséged, fordulj a szerafinithez, melyet az angyalok kövének is tartanak. Erősíti a kapcsolatot az őrangyaloddal, és közvetíti számodra az angyalodtól kapott támogatást vagy útmutatást.

A szerafinit tulajdonságai

A szerafinit életed részévé teszi az intuíciót, és segít bepillantást nyerni a jövőbe. Mint a legtöbb zöld színű ásvány, a szerafinit is kapcsolódik a szívcsakrához, így enyhíti az érzelmi és lelki fájdalmat, segít például túllépni egy szakítás okozta fájdalmon. Enyhíti a haragot és a frusztrációt, optimizmusra és önbizalomra ösztönöz, és segít abban, hogy tanulj a hibáidból és a negatív tapasztalataidból.

Ásvány: 8-10 mm-es macskaszem pebble

Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil

Fém alkatrészt nem tartalmaz.

 

Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

4 990 Ft
Részletek

Segítség a mérethez: 

Karkötőinket átlagos felnőtt női csuklóméretre készítjük (16 cm csuklóméretre), de ha más méretben kéred a karkötőt, a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba írd be azt a szorosan, ráhagyás nélkül mért  csuklóméretet, amelyre szeretnéd kérni a karkötőt.

Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
23111203