Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

ÁSVÁNYSZETT - NYILAS (5 db-os ásványcsomag)
ÁSVÁNYSZETT - NYILAS (5 db-os ásványcsomag)
2 490 Ft

ÁSVÁNYSZETT - NYILAS (5 db-os ásványcsomag)

Egy 5 db-os ásványcsomag a Nyilasok legfontosabb szerencseköveiből, mely kiemeli a jó tulajdonságaikat, és segít erősíteni a sebezhető oldalukat.

- ametiszt, amely a függetlenségre törekvő Nyilasoknak segít megtalálni az egyensúlyt a személyes szabadság és a kapcsolatok között.

- aventurin: segít megtartani az optimista és pozitív hozzáállást az élet dolgaihoz, még a nehéz helyzetekben is, erősítve ezzel a szerencse és boldogság érzését

- tigrisszem, mely erősíti a Nyilas hölgyek kitartását és önbizalmát, így segít abban, hogy a kitűzött célokat el is érjék, ezenkívül védelmet nyújthat a negatív energiákkal szemben.

- labradorit: bár a Nyilas hölgyek társaságkedvelőek, de a mélyebb kapcsolatok kialakításához néha jól jöhet a labradorit segítsége, mert arra ösztönzi őket, hogy jobban megértsék az embereket

- szodalit: egy Nyilas nő mindig őszinteségre, törekszik, de a szodalit segít enyhíteni a mondatai súlyán, hiszen az őszinteség nem mindig tetszik másoknak.

A kövek mérete:
- kb. 1,5-2 cm

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 490 Ft
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
asvcs1118