Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Akvamarin őrangyal szett
Akvamarin őrangyal szett
3 280 Ft

Akvamarin őrangyal szett

A boldogság kulcsa a Te kezedben van, de a megfelelő ajtóhoz az őrangyalod vezet el...A Te őrangyalod lehet, hogy pont ebben az akvamarin szettben lakik...! Ha nem is hiszel az angyalokban, ez a gyönyörű akvamarin szett akkor is a kedvenced lesz, hiszen a ️ téli ruhatárad kiváló kiegészítőjét találod meg benne!

Nyaklánc ásvány: 10-8-6 mm akvamarin 

Fülbevaló ásvány: 6 mm akvamarin 

Nyaklánc fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. A nyaklánc eltérhet a képen láthatótól.

Fülbevaló fém részek: nemesacél. 

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 280 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete: 45 cm (kérésre más méretben is elkészítjük, ez plusz költséget nem jelent).

 

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
akvamarin1204