Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Amazonit marokkő (amazonit szappan), ovális, 4x3,5 cm
Amazonit marokkő (amazonit szappan), ovális, 4x3,5 cm
1 790 Ft

Amazonit marokkő (amazonit szappan), ovális, 4x3,5 cm

Az amazonit úgy oszlatja el a félelmeket kételyeket és aggodalmakat, hogy az alacsonyabb rezgésű energiákat semlegesíti, és pozitivitással, optimizmussal és reménnyel helyettesíti. Így segít abban, hogy ugyanazt a helyzetet egy másik szögből lásd, és akkor is megtaláld a megoldást, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy már közel állsz ahhoz, hogy feladd. Megtanítja, hogy nem biztos, hogy egy adott helyzetben ellen kell állnod, néha lehet, hogy elég, ha sodródsz az árral, és készen állsz a változásra.
Ezen kívül a bátorság kövének tartják, melynek zöld színében óriási női energia összpontosul, melyet tulajdonosának, viselőjének továbbít. Ha úgy döntesz, hogy neked is kell egy amazonit kő, a legfontosabb, amit sohase felejts el: ne félj használni!

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

1 790 Ft
Részletek
Az amazonit lapos marokkő mérete: 4x3,5 cm.
Az ár egy darabra vonatkozik!
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk229