Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

"Angyali Segítség" füstölő kúp
"Angyali Segítség" füstölő kúp
590 Ft

"Angyali Segítség" füstölő kúp

Az "Angyali Segítség" füstölő kúp ezoterikus illata pillanatok alatt felszínre hozza belőled azokat a gondolatokat, melyekre az Őrangyalaid adhatnak választ. Az illatok ellazítanak, arra késztetnek, hogy figyelj a belső hangodra, az őrangyalok szavaira. Maga az illat egyáltalán nem nehéz, nem tolakodó.

Az illatos kúp használata: gyújts meg a füstölőkúpot egy gyufával vagy öngyújtóval, majd hagyd néhány másodpercig égni, ezután fújd el, hogy csak a parázs maradjon. Helyezd a kúpot a fém alátétre. Az égési idő: kb. 20 perc.


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

590 Ft
Részletek

A doboz tartalma:

- 12 db illatos kúp

- 1 db fém alátét

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
FKStram02