Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Apa-Fia karkötőszett ónixból

.....Én vagyok az apád.... Ez volt az első mondat, ami eszembe jutott, amikor kezembe vettem ezeket a Darth Vader gyöngyöket :)... Mi más is készülhetne belőlük, mint Apa-Fia karkötőszettek :)?
Összesen 20 darab medált sikerült beszerezni, így ha Te is hozzá szeretnél jutni egy szetthez, ne késlekedj, csapj le rá!
Ne feledd, közeleg a karácsony, kiváló ajándék lehet egy filmrajongó apának és fiának!

Ásvány: ónix
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.
Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

6 990 Ft
Részletek

Ha olyan darabszám-összeállítást szeretnél, ami a legördülő menüben nem szerepel, hívj minket, vagy írj üzenetet, és azt az összeállítást is beállítjuk!

Az alapár két darab karkötőt tartalmaz (1 felnőtt + 1 kisfiú vagy 1 nagyfiú méretű karkötőt). 2 felnőtt méret, vagy kettőnél több darabos szett rendelése esetén az ár a legördülő menüben feltüntetett összegnek megfelelően módosul.

Segítség méretválasztáshoz
A legpontosabb, ha csuklóméret alapján választod ki a karkötőméretet, és nem életkor szerint. Az alábbi adatok minden korosztályban átlagos méretű csuklóra vannak megállapítva:
Felnőtt méretű karkötő mérete kb. 19-20 cm (kb. 17-18 cm-es csuklóra)
Nagyfiú méretű (8-14 éves korig) karkötő mérete kb.17-18 cm (kb. 15-16 cm-es csuklóra)
Kisfiú méretű (3-8 éves korig) karkötő mérete kb. 14-15 cm (kb. 12-13 cm-es csuklóra)

Ha ettől eltérő méretben szeretnéd megrendelni valamelyik karkötőt, akkor a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba kérjük beírni azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel. Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
apafia001