Termék részletek


Apa-Fia párducos karkötőszett ónixból

Apa-Fia párducos karkötőszett ónixból
6 990 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nem csak az összetartozást szimbolizálja az a karkötőszett, hanem ráadásul nagyon menő is egyforma karkötőket viselni Apának és Fiának.
Ne feledd, közeleg a karácsony, kiváló ajándék lehet szeretteidnek!

Ásvány: ónix
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.
Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen forduljon a megfelelő szakorvoshoz.

 • Ha olyan darabszám-összeállítást szeretnél, ami a legördülő menüben nem szerepel, hívj minket, vagy írj üzenetet, és azt az összeállítást is beállítjuk!

  Az alapár két darab karkötőt tartalmaz (1 felnőtt + 1 kisfiú vagy 1 nagyfiú méretű karkötőt). 2 felnőtt méret, vagy kettőnél több darabos szett rendelése esetén az ár a legördülő menüben feltüntetett összegnek megfelelően módosul.

  Segítség méretválasztáshoz
  A legpontosabb, ha csuklóméret alapján választod ki a karkötőméretet, és nem életkor szerint. Az alábbi adatok minden korosztályban átlagos méretű csuklóra vannak megállapítva:
  Felnőtt méretű karkötő mérete kb. 19-20 cm (kb. 17-18 cm-es csuklóra)
  Nagyfiú méretű (8-14 éves korig) karkötő mérete kb.17-18 cm (kb. 15-16 cm-es csuklóra)
  Kisfiú méretű (3-8 éves korig) karkötő mérete kb. 14-15 cm (kb. 12-13 cm-es csuklóra)

  Ha ettől eltérő méretben szeretnéd megrendelni valamelyik karkötőt, akkor a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba kérjük beírni azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel. Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.

 • Cikkszám
  apafia002