Termék részletek


Apa-Fia párducos karkötőszett ónixból

Apa-Fia párducos karkötőszett ónixból
6 990 Ft

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Nem csak az összetartozást szimbolizálja az a karkötőszett, hanem ráadásul nagyon menő is egyforma karkötőket viselni Apának és Fiának.
Ne feledd, közeleg a karácsony, kiváló ajándék lehet szeretteidnek!

Ásvány: ónix
Fűzés módja: erős, rugalmas ékszerdamil
Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet.
Méretgarancia: ha a lenti segítség ellenére nem volt megfelelő a méret, garanciálisan cseréljük!
14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).
 • Ha olyan darabszám-összeállítást szeretnél, ami a legördülő menüben nem szerepel, hívj minket, vagy írj üzenetet, és azt az összeállítást is beállítjuk!

  Az alapár két darab karkötőt tartalmaz (1 felnőtt + 1 kisfiú vagy 1 nagyfiú méretű karkötőt). 2 felnőtt méret, vagy kettőnél több darabos szett rendelése esetén az ár a legördülő menüben feltüntetett összegnek megfelelően módosul.

  Segítség méretválasztáshoz
  A legpontosabb, ha csuklóméret alapján választod ki a karkötőméretet, és nem életkor szerint. Az alábbi adatok minden korosztályban átlagos méretű csuklóra vannak megállapítva:
  Felnőtt méretű karkötő mérete kb. 19-20 cm (kb. 17-18 cm-es csuklóra)
  Nagyfiú méretű (8-14 éves korig) karkötő mérete kb.17-18 cm (kb. 15-16 cm-es csuklóra)
  Kisfiú méretű (3-8 éves korig) karkötő mérete kb. 14-15 cm (kb. 12-13 cm-es csuklóra)

  Ha ettől eltérő méretben szeretnéd megrendelni valamelyik karkötőt, akkor a rendelési folyamat végén lévő "Megjegyzés" rovatba kérjük beírni azt a csuklóméretet, vagy karkötőméretet, amelyben szeretnéd kérni a karkötőt. Az egyedi méret elkészítése nem jár többletköltséggel. Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ha a csuklóméretet adod meg, ennyivel nagyobb lesz a karkötő.

 • Cikkszám
  apafia002