Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Aventurin baglyos medál (lánccal is kérhető)
Aventurin baglyos medál (lánccal is kérhető)
3 990 Ft

Aventurin baglyos medál (lánccal is kérhető)

Aventurin baglyos medál (lánccal is kérhető)
Aventurin baglyos medál (lánccal is kérhető)

Az aventurin a növekedést és a bőséget, a bagoly pedig a bölcsességet szimbolizálja ebben a gyönyörű kidolgozású medálban. Kibillent a jól megszokott kis komfortzónából, így segítséget jelenthet például azoknak, akik valamilyen új tudást szeretnének megszerezni, és esetleg egyelőre csak a késztetés van meg, de a nagy elhatározás még várat magára. Mivel az aventurin a szívcsakra egyik ásványa, azoknak is segíthet, akik bármilyen területen egy meghatározó döntést szeretnének hozni, és nem tudják, hogy a szívükre vagy az eszükre hallgassanak.

Az aventurin hatása

Az aventurinnak már a neve is beszédes: az olasz "aventura", azaz véletlen szóból származik, ami arra a nagy szerencsére utal amelyet ez az ásvány adhat neked. Jellemzően olyan helyekről származik, ahol erős energiák kavarognak: az Amazon buja dzsungelei, Oroszország rejtelmes tájai, vagy Brazília zöld hegyei a főbb előfordulási helyei. A legendák szerint az amazonoknak az egyik szent köve volt, a királynőjük pajzsáról sohasem maradhatott le, így védve sérthetetlenségét, és erősítve nőiességét és hatalmát.

A szívcsakra köve, jó kapocsként működik távol élő szeretteinkkel, de vigasztalást és lelki felemelkedést is hozhat, ha éppen arra van szükséged.

Akár több szerencsére, akár több szeretetre vágysz, vagy egy kis segítségre az előre lépéshez, érdemes esélyt adnod az aventurinnak :).


 

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

Raktáron :  2 db
3 990 Ft
Részletek
A medál mérete: kb. 3 cm

Fém részek (és a lánc anyaga, ha kérsz hozzá): nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. A nyaklánc hossza (ha kérsz hozzá): 45 cm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
Ave1028