Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Aventurin inga, DeLuxe
Aventurin inga, DeLuxe
5 990 Ft

Aventurin inga, DeLuxe

A felsőbb Énedtől szeretnél útmutatást kapni egy fontos döntésben? Használd az ingát! Fogd a lánc végét a kezedbe, gondolj erősen arra a kérdésre, amit fel szeretnél tenni, és hagyd, hogy kimozduljon az inga valamelyik irányba. A válasz egyértelmű lesz. :)
FONTOS! Mielőtt feltennéd a kérdést az ingádnak, először fogd a lánc végét kezedbe, lógasd le az ingát, és kérd meg, hogy mutassa meg, merre van az igen válasz, majd ha ez megtörtént, akkor kérd meg, hogy a "nem"-et is mutassa meg. Innen fogod tudni, hogy a kérdésedre milyen választ kapsz majd.

Az aventurin inga használata

Az aventurinból készült ingát elsősorban akkor használd, ha lelki dolgokban szeretnél tanácsot kapni, de az aventurin a bőség köve is, így akkor is segíthet, ha pénzre vagy új bevételi forrásra van szükséged.

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

5 990 Ft
Részletek
A hegyikristály inga hossza: 50 mm, fenti átmérője kb. 15 mm
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk202