Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Bőséghozó JÁDE marokkő, XL méret
Bőséghozó JÁDE marokkő, XL méret
3 490 Ft

Bőséghozó JÁDE marokkő, XL méret

Bőséghozó JÁDE marokkő, XL méret
Bőséghozó JÁDE marokkő, XL méret

Hogyan vonzza a jáde a bőséget? Úgy, hogy segít felismerni magadban az igazi képességeidet, segít kitűzni a céljaidat, ezek ismeretében pedig lépésről lépésre fel tudod építeni az utat, amivel bőséget teremthetsz magad köré, mind az anyagiakban, mind a lelkedben.
Ha nem szeretsz ékszert viselni, de szeretnéd érezni és használni a jáde energiáját, válaszd ezt a jáde marokkövet! Tartsd ezt a fiolát az asztalodon, az autódban, a táskádban, vagy bárhol, ahol sokat tartózkodsz, és a jáde felerősíti azon törekvéseidet, melyet anyagi jóléted érdekében teszel.

A jáde mindenkinek ajánlott, de a Mérlegeknek az egyik legfontosabb szerencseköve, így számukra az élet minden területén pozitív hatásokat hozhat.

 

 

 


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 490 Ft
Részletek

Mérete: kb. 4-5 cm.

Az ár 1 db-ra vonatkozik.

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
mk0145