Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

CSAKRA NAP medál (lánccal is kérhető)
CSAKRA NAP medál (lánccal is kérhető)
3 990 Ft

CSAKRA NAP medál (lánccal is kérhető)

Testünkben, a fejünk tetejétől a gerincoszlopunk aljáig hét fő csakra található. Ha ezek működése összhangban van, akkor kiegyensúlyozottnak, energikusnak, egészségesnek érezzük magunkat, vagyis egyensúlyban tartják testünket és lelkünket. Azonban ha valamelyik csakra blokkolódik, az egyensúly felborul, az energiák elakadnak, levertek, nyűgösek, betegségre hajlamosak leszünk.Ez a csodaszép medál a csakrák erősítő színeit és a Nap éltető erejét egyesíti, viselésével a csakrák egyensúlyba kerülnek és megfelelően működhetnek.

A medál mérete: kb. 4 cm 

Fém részek: nikkelmentes, nem nemesfém alapú ötvözet. 

A nikkelmentes lánc hossza (ha kérsz hozzá): 45 cm

 

14 napos pénzvisszafizetési vagy cseregarancia: ha megkaptad a csomagot, és meggondoltad magad, de a termék csomagolása még sértetlen, visszaküldheted, és visszautaljuk az árát, vagy ha úgy szeretnéd, cseréljük a terméket (a postázás költsége téged terhel).


Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

3 990 Ft
Részletek

A nyaklánc mérete (ha kérsz): 45 cm, és nikkelmentes fémből készült.

 

Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
CHAK10509_6