Erőt adó, tiszta ásványokból készült ékszerek!

Kérdésed van? Várom hívásod! +36306683582

Csakrakarkötő fekete teklagyönggyel Plus Size méretben
Csakrakarkötő fekete teklagyönggyel Plus Size méretben
2 990 Ft

Csakrakarkötő fekete teklagyönggyel Plus Size méretben

A hét fő csakrát harmonizáló karkötő, fekete teklagyöngyökkel.
korona csakra: ametiszt
harmadik szem csakra: szodalit
torok csakra: türkinit
szív csakra: jáde
napfonat csakra: citrin
szakrális csakra: karneol
gyökércsakra: gránát

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket  ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról, saját és vásárlóim tapasztalataiból gyűjtöttem össze, tudományosan nem bizonyítottak.  Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki, és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezelést, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, nem részei terápiás kezelésnek, betegség esetén mindenképpen fordulj a megfelelő szakorvoshoz.

2 990 Ft
Részletek
8 mm-es ásványgyöngyökkel, és 8 mm-es üveg teklagyöngyökkel készült karkötő, nikkelmentes fém köztesekkel.
A karkötő méretét kifejezetten a plus size méretekkel, vagy az átlagosnál vastagabb csuklóval rendelkező hölgyekhez alakítjuk.
A pontos mérethez mérd meg körben a csuklódat, és válaszd ki a legördülő menüben a kapott értéket. Egy gyöngyökből álló karkötő úgy lesz kényelmes, ha a csuklóméretre rászámítunk kb. 1,5-2 cm-t, ezért ennyivel nagyobb lesz a karkötő (pl. ha 18 cm-e a csuklód, 20 cm-es karkötőt fogunk készíteni, melynek a belső kerülete kicsivel több, mint 18 cm-es lesz, így kényelmesnek fogod érezni, anélkül, hogy túl laza lenne).
Adatok
Gyártó
Tündérkomód
Cikkszám
csakra001ps